Breaking News

Πόσο κοστίζει η συντήρηση των περιπολικών;

Πόσο κοστίζει η συντήρηση των περιπολικών;

Ενώ η ελληνική αστυνομία διαθέτει ελάχιστους οικονομικούς πόρους για τη συντήρηση ή την ανανέωση του στόλου των περιπολικών της, στην Ουαλία δαπανήθηκε ένα τεράστιο πόσο για το σκοπό αυτό.

Συγκεκριμένα πάνω από 5,5 εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν προκειμένου να επισκευαστεί ο μηχανοκίνητος στόλος της αστυνομίας σε διάστημα τεσσάρων ετών. Από την πλευρά της η αστυνομία αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου τα περιπολικά της έσπευσαν σε 4.214 περιστατικά, ενώ τόνισε ότι αυτά διανύουν 19,3 εκατομμύρια χλμ. το χρόνο και ανταποκρίνονται σε 1 εκατομμύριο κλίσεις ετησίως.

Παράλληλα διευκρινίζεται ότι το προσωπικό της αστυνομίας φροντίζει όσο πιο καλά μπορεί τα περιπολικά, αλλά είναι αδύνατον να μην υπάρξουν ζημιές κατά τη διάρκεια των πολύωρων υπηρεσιών τους. Πιο κοστοβόρα πάντως αποδείχτηκε η αστυνομία της Νότιας Ουαλίας, καθώς χρειάστηκε 708.200 ευρώ για τα 27 περιπολικά της.


Tags assigned to this article:
Ουαλίαπεριπολικά

Related Articles

Ήρθε το πιο σπορ Toyota C-HR

Μετά την Corolla η Toyota αποφάσισε ότι σειρά να αποκτήσει τη σπορτίφ έκδοση GR Sport έχει το C-HR. Σύμφωνα με

Ρεκόρ Γκίνες στη Ford για τη μεγαλύτερη διαφημιστική αφίσα (video)

Η Ford γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντική είναι διαφήμιση για την προώθηση ενός νέου μοντέλου, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση επέδειξε

Πού άνοιξε νέα αντιπροσωπεία η Bentley;

Απόβαση στη νορβηγική αγορά έκανε η Bentley, καθώς εγκαινίασε την πρώτη επίσημη αντιπροσωπεία της στη σκανδιναβική χώρα. Σύμφωνα με τη