Breaking News

Τι διαφορετικό έχει η νέα πλατφόρμα της Rinspeed;

Τι διαφορετικό έχει η νέα πλατφόρμα της Rinspeed;

Νέες πληροφορίες δίνει στη δημοσιότητα η Rinspeed για την καινούργια της πλατφόρμα, εν όψει της πρεμιέρας της στην έκθεση ηλεκτρονικών ειδών CES στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα λοιπόν με την Rinspeed η νέα πλατφόρμα της έχει σχήμα skateboard, είναι ηλεκτροκίνητη και αυτόνομη, ενώ μέσω έξι προβολέων θα μοιράζεται πληροφορίες με πεζούς και άλλους οδηγούς. Πάνω στην πλατφόρμα ονόματι Snap Concept μπορούν να ενσωματωθούν μεταφορικά κουτιά ή καμπίνες οχημάτων με δερμάτινα καθίσματα, Led εσωτερικός φωτισμός, WiFi δίκτυο 5G και ανιχνευτή ίριδας. Παράλληλα θα δίνονται φωνητικές εντολές, ενώ ανάλογα με τις προτιμήσεις των επιβατών θα προτείνονται σημεία ενδιαφέροντος, όπως εστιατόρια.

Το μήκος της πλατφόρμας Snap Concept φτάνει τα 4.685 χλστ. και το βάρος της δε ξεπερνά τα 1.700 κιλά. Η μπαταρία LiFePO4 των 12 kWh θα τροφοδοτεί τους ηλεκτροκινητήρες που έχουν ισχύ 68 ίππων. Η επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα θα ολοκληρώνεται σε μόλις 5,0 δευτ. και η τελική ταχύτητα θα περιορίζεται στα 80 χλμ./ώρα, ενώ η αυτονομία θα επαρκεί για 100 χλμ. με μια μόνο φόρτιση.


Tags assigned to this article:
RinspeedSnap Concept

Related Articles

500.000 Audi από το εργοστάσιο της Ουγγαρίας

Ιδιαίτερα πεπειραμένο είναι το εργοστάσιο της Audi που βρίσκεται στο Γκιόρ της Ουγγαρίας, καθώς πλέον εκεί έχουν κατασκευαστεί συνολικά μισό

Σε γυρίζει από το θάνατο το Audi RS 5 Coupe (video)

Όταν οι ώρες σου στον κόσμο αυτό είναι μετρημένες κάνεις απολογισμό της ζωής σου και βλέπεις πόσο ευχάριστα ή δυσάρεστα

Toyota Celica 320 ίππων από μεταμόσχευση κινητήρα!

Ίσως έχετε δει αρκετές βελτιωμένες Toyota Celica, όμως η συγκεκριμένη θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον, καθώς έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση