Τρελή μετατροπή ενός Fiat Uno με οχτώ τροχούς! (video)

Τρελή μετατροπή ενός Fiat Uno με οχτώ τροχούς! (video)

Εκεί που σταματάει η λογική ξεκινάει η δράση του ρωσικού καναλιού Garage 54 στο YouTube.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι άνθρωποι του Garage 54 μας παρουσιάζουν μια ανούσια και πολύπλοκη μετατροπή ενός παλιού αυτοκινήτου, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό και ο λόγος δεν ήταν ότι εντυπωσιαστήκαμε, αλλά ότι απορήσαμε έντονα.

Πραγματικά, τι άλλο θα σκεφτούν προκειμένου να αποσπάσουν περισσότερες προβολές στο κανάλι τους; Σύμφωνα με τους ίδιους την ιδέα τοποθέτησης τεσσάρων επιπλέον πίσω τροχών (συνολικά οχτώ μαζί με τους δυο εμπρόσθιους κινητήριους) σε ένα γερασμένο Fiat Uno τους την έδωσε κάποιος οπαδούς τους.

Έτσι δεν άργησαν να ξεκινήσουν το κόψιμο λαμαρίνων και τις ηλεκτροκολλήσεις. Αρχικά ανοίχτηκε χώρος για την τοποθέτηση τροχών μπροστά από τους δυο οπίσθιους. Έπειτα έκοψαν κομμάτια από τις πίσω πόρτες ώστε να χωρέσει πάνω από τους δυο τροχούς και ένας τρίτος, ενώ το ατυχές Uno βάφτηκε από ασημί κόκκινο.


Tags assigned to this article:
FiatGarage 54UnoYouTubeμετατροπή

Related Articles

Το Ford Mustang με SUV αμάξωμα και ηλεκτροκίνητο

Εδώ και πάνω από 50 χρόνια το Mustang είναι το διασημότερο μοντέλο της Ford, ενώ μέχρι τώρα το έχουμε δει

«Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019» για τις γυναίκες είναι το…

Oι γυναίκες εδώ και δεκαετίες έχουν αποδείξει ότι η οδήγηση και τα αυτοκίνητα δεν είναι αποκλειστικά αντρικά ζητήματα. Μάλιστα υπάρχει

Αυτό είναι το εκατομμυριοστό Peugeot 2008

Το μικρότερο crossover στη γκάμα της Peugeot, το 2008 δηλαδή, συνεχίζει ακάθεκτο την επιτυχημένη του πορεία που ξεκίνησε το έτος

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

<