Breaking News

Το Suzuki Jimny με έξι τροχούς και καρότσα (video)

Το Suzuki Jimny με έξι τροχούς και καρότσα (video)

Πρόσφατα η Suzuki μας έδειξε το πρωτότυπο Jimny Survive, το οποίο θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Όπως μπορείτε να διαβάσετε και πατώντας εδώ το Jimny Survive διαθέτει καρότσα, ενώ την ιδέα αυτή αποφάσισε να εξελίξει η SRK Designs δημιουργώντας μια ψηφιακά επεξεργασμένη εξάτροχη έκδοση του.

Το δημοφιλές ιαπωνικό crossover που γνωρίζει μεγάλη εμπορική επιτυχία μας δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει αν αποκτούσε ένα ακόμα πίσω άξονα, κάτι που συνήθως βλέπουμε σε μεγαλύτερα και πιο σκληροτράχηλα SUV.

Προφανώς η προσθήκη πίσω άξονα αυξάνει ελαφρώς τις εξωτερικές διατάσεις του Jimny, ενώ η SRK Designs έχει επιλέξει να το εξοπλίσει στον εικονικό της κόσμο και με βαρούλκο στο εμπρός επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, καθώς επίσης και με σχάρα οροφής, αλλά και με roll bar στην καρότσα του.

Οι πίσω τέσσερις τροχοί του στεγάζονται κάτω από ένα ενιαίο μεγάλο πλαστικό φτερό. Στον πραγματικό κόσμο τώρα το πιθανότερο είναι η Suzuki να μην κατασκευάσει ποτέ το εξάτροχο Jimny, καθώς μια τέτοια παραλλαγή του δε θα έβρισκε αρκετό κοινό. Ίσως όμως κάποια εταιρεία βελτιώσεων κάνει την ιδέα αυτή πράξη. Ποιος ξέρει…

Δείτε στο παρακάτω video πως σχεδιάστηκε ψηφιακά μέσω photoshop το εξάτροχο Jimny.



Related Articles

Πόσο χρονών είναι το Volkswagen Touran και πόσες πωλήσεις έχει κάνει;

Στην ελληνική αγορά τα πολυχρηστικά μοντέλα (MPV) δεν είναι τόσο δημοφιλή, παρά την πρακτικότητα και τους άνετους χώρους που προσφέρουν.

Τι σημαίνει αυτός ο αριθμός στην πινακίδα της Toyota Corolla;

To εργοστάσιο της Toyota που βρίσκεται στο Ντέρμπισαϊρ της Βρετανίας άρχισε και πάλι να λειτουργεί στις 26 Μαΐου, μετά την

Ανακαλούνται Mercedes C-Class για προληπτική τοποθέτηση καλύμματος στο πορτμπαγκάζ

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Mercedes-Benz Ελλάς ΜΟΝ. Α.Ε.Ε., γενικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των γερμανικών αυτοκινήτων στην