Breaking News

Δείτε ένα φορτηγό να πέφτει σε σταματημένα αυτοκίνητα (video)

Δείτε ένα φορτηγό να πέφτει σε σταματημένα αυτοκίνητα (video)

Στο παρελθόν έχουμε δει τρομοκρατικά χτυπήματα με φορτηγά να πέφτουν πάνω σε πολίτες, ωστόσο το περιστατικό αυτό δεν έχει καμία σχέση, καθώς ήταν ατύχημα.

Συνέβη στην πόλη Τομσκ της Ρωσίας όταν σε έναν αυτοκινητόδρομο τα οχήματα λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης άρχισαν να επιβραδύνουν. Για άγνωστο ακόμα λόγο ένα φορτηγό έπεσε από πίσω στα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα παρασέρνοντας πολλά στο διάβα του, ενώ ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, αλλά ο αριθμός των τραυματιών έφτασε τους 13 σε αριθμό.

Η τρελή του κούρσα του φορτηγού θα συνεχίζονταν αν μετά από μερικές συγκρούσεις δεν ανατρέπονταν. Δεν είναι ξεκάθαρο στο παρακάτω video αν ο οδηγός του φορτηγού πάτησε φρένο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται να τον πήρε ο ύπνος. Πάντως σίγουρα την πέδηση του επιβράδυνε το βαρύ φορτίο σκουπιδιών που μετέφερε, αλλά και η ολισθηρότητα της ασφάλτου λόγω βροχής.



Related Articles

Η αλλαγή λωρίδας κόστισε ακριβά σε ένα Mustang και Golf (video)

Βασικός κανόνας όταν αλλάζουμε λωρίδα κυκλοφορίας είναι να ελέγχουμε προσεκτικά την κίνηση από τον πλευρικό μας καθρέπτη και πάντα να

Πάνω σε μπαρ έπεσε η οδηγός ενός Ford Mustang (video)

Λαχτάρησαν οι θαμώνες ενός μπαρ στο Χιούστον όταν ξαφνικά η οδηγός ενός Ford Mustang προσέκρουσε πάνω στο μπροστινό τμήμα του

Είκοσι νεκροί σε τροχαία ατυχήματα το Δεκέμβριο

Πικρή γεύση μας άφησε ο τελευταίος μήνας του 2019, καθώς για ακόμα μια φορά ο αριθμός των θυμάτων στην άσφαλτο