Breaking News

Καμία σχέση δε θα έχει το νέο Opel Astra με το παρελθόν του

Καμία σχέση δε θα έχει το νέο Opel Astra με το παρελθόν του

Μια πρώτη γεύση από την επόμενη γενιά του Astra μας δίνει η Opel, μέσα από μια σειρά τμηματικών φωτογραφιών του.

Ακολουθώντας τα χνάρια του νέου Mokka, των ανανεωμένων Crossland και Grandland, το επόμενο Astra θα ενσωματώνει και αυτό τη νέα μάσκα “Opel Vizor”, η οποία αποτελείται από ένα ενιαίο μαύρο πάνελ.

Στο κέντρο του υπάρχει το λογότυπο της Opel και στα άκρα του οι προβολείς IntelliLux LED που ενσωματώνουν τα χαρακτηριστικά λεπτά Led φώτα ημέρας. Όπως σε όλα τα νέα μοντέλα της Opel, έτσι και στο Astra, στο πίσω τμήμα αναγράφεται το όνομα του με κεφαλαία γράμματα.

Στο εσωτερικό τώρα θα κυριαρχήσει το ψηφιακό κόκπιτ “Pure Panel”, το οποίο αποτελείται από δυο εφαπτόμενες οθόνες στραμμένες προς τον οδηγό, που εξυπηρετούν το ψηφιακό πίνακα οργάνων και το σύστημα πολυμέσων.

Διαβάστε επίσης: Ομορφότερο και πιο high-tech το ανανεωμένο Opel Grandland

Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία οι δυο οθόνες έχουν περιορίσει στο ελάχιστο την ύπαρξη φυσικών κουμπιών, ενώ επανασχεδιασμένο είναι το τιμόνι και τα εργονομικά εμπρός καθίσματα που δείχνουν να έχουν ενισχυμένη πλευρική στήριξη.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των 30 ετών του, το Astra θα εξηλεκτριστεί, καθώς μάλλον θα αποκτήσει plug-in υβριδική έκδοση, ενώ στη γκάμα του θα υπάρχουν κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Η ανέγερση του θα γίνει πάνω στην πλατφόρμα EMP2 του Ομίλου PSA, ενώ την ίδια χρησιμοποιεί και το Peugeot 308.

Η παραγωγή του νέου Astra θα ξεκινήσει φέτος στο εργοστάσιο της Opel που βρίσκεται στο Ρούσελχαϊμ της Γερμανίας. Σημειώνεται ότι θα προσφέρεται με πεντάθυρο hatchback αμάξωμα, αλλά και με το πρακτικότερο Sports Tourer (station wagon).



Related Articles

Πρώτη γεύση από το νέο Subaru Forester

Ένα τμήμα από το νέο Forester και συγκεκριμένα το πίσω φωτιστικό του σώμα, μας δείχνει η Subaru στην παραπάνω σκοτεινή

Νέο Nissan Z Proto: Ρετρό αισθητική με μοντέρνα τεχνολογία (video)

Το νέο σπορ μοντέλο της γνωστής γκάμας Ζ θα μας συστήσει η Nissan σε μερικές μέρες και για το λόγο

Με το πλάι μπαίνει το νέο Subaru BRZ (video)

Έτσι ακριβώς περιμέναμε να φτάσει το νέο Subaru BRZ. Mε το πλάι και με τους τροχούς του να αφήνουν χνάρια