Breaking News

Με τρεις σειρές καθισμάτων το νέο Subaru Ascent

Με τρεις σειρές καθισμάτων το νέο Subaru Ascent

Κάτω από το νυχτερινό έναστρο ουρανό και με το σκοτάδι να καλύπτει τη σιλουέτα  του από τη μέση και κάτω εμφανίζεται στη σχετική φωτογραφία το νέο Subaru Ascent.

Πρόκειται για το πρώτο SUV της ιαπωνικής εταιρίας με τρεις σειρές καθισμάτων, ενώ η πλήρης αποκάλυψη του θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου στο πλαίσιο διεξαγωγής του Σαλονιού του Λος Άντζελες.

Η Subaru χαρακτηρίζει το νέο Ascent οικογενειακό, ευέλικτο και ικανό, ενώ θεωρείται ο διάδοχος του Tribeca. Βασίζεται στο Ascent Concept που παρουσιάστηκε στις αρχές της χρονιάς στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης, το οποίο με τη σειρά του αποτελούσε εξέλιξη του Viziv-7.

Εφόσον το Ascent παραγωγής έχει τις ίδιες διαστάσεις με το πρωτότυπο μοντέλο τότε το μήκος, το πλάτος και το ύψος του θα διαμορφώνονται στα 5.049 χλστ., 1.989 χλστ. και 1.839 χλστ. αντίστοιχα.


Tags assigned to this article:
AscentSubaruTribecaViziv-7

Related Articles

Το Lada Niva καμουφλαρισμένο

Ο μόνος λόγος που περιμέναμε να δούμε το Niva με καμουφλάζ ήταν στην περίπτωση που η Lada θα αποφάσιζε να

Αυτό είναι το επίσημο αυτοκίνητο της Μπαρτσελόνα (video)

Πέρυσι η Cupra, η αυτόνομη πλέον εταιρεία επιδόσεων της Seat, έγινε επίσημος συνεργάτης αυτοκινήτου και κινητικότητας της Μπαρτσελόνα. Το επόμενο

Ραντεβού έδωσαν 1.321 Bentley πετυχαίνοντας ρεκόρ

Πόσα εκατομμύρια ευρώ άραγε να αξίζουν συνολικά οι 1.321 Bentley που συγκεντρώθηκαν στο ίδιο μέρος; Δεν το γνωρίζουμε, όμως ξέρουμε