Breaking News
To πρώτο SUV της Hyundai που θα έχει γκάζια (video)
To πρώτο της σπορ προδιαγραφών SUV ετοιμάζεται να αποκαλύψει σύντομα η Hyundai. O λόγος για το
...0Ποιο αυτοκίνητο είχε τις περισσότερες πωλήσεις το 2020;
Αναμφισβήτητα η πανδημία του Covid-19 επηρέασε αρνητικά σε μεγάλο βαθμό τις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων το 2020
...0Δείτε την απάντηση στο Enigma του Nissan Juke
Ακόμα πιο στιλάτο γίνεται τo Nissan Juke μέσα από τη νέα του έκδοση που ονομάζεται Enigma.
...0Πρωτοχρονιάτικο δώρο για όσους οδηγούν BMW (video)
Η βαυαρική εταιρεία στέλνει για την Πρωτοχρονιά τις θερμότερες ευχές της στους ιδιοκτήτες των οχημάτων της
...0Ξεκινούν περιπολίες στη Θεσσαλία τα Hyundai i30
Ακόμα μια προσθήκη έγινε στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς απέκτησε συνολικά 33 νέα περιπολικά. Όπως
...0Θες ασορτί μοτοσυκλέτα και αυτοκίνητο; Δες τι έκανε η Alpine με την ΜV Agusta (video)
Γονίδια από το σπορ τετράτροχο μοντέλο A110 μεταφέρθηκαν στη μοτοσυκλέτα Superveloce 800, καθώς η γαλλική Alpine
...0
Η ζημιά ενός Honda που το τράκαραν με 219 χλμ./ώρα (video)

Σμπαράλια έγινε το πίσω τμήμα του γκρι Honda που βλέπετε στις φωτογραφίες, έπειτα από μια σφοδρότατη οπίσθια πρόσκρουση που είχε από ένα Tesla. Το μέγεθος των υλικών ζημιών αποκαλύπτει τη μεγάλη ταχύτητα με την οποία το Tesla καρφώθηκε πίσω από το Honda.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Tesla κινούνταν με 219 χλμ./ώρα (!) τη στιγμή του ατυχήματος, καθώς επίσης και ότι η διαφορά ταχύτητας των δυο αυτοκινήτων έφτανε τα 101 χλμ./ώρα.
Οι σχετικές φωτογραφίες και το video της σύγκρουσης, που κατέγραψε η ενσωματωμένη κάμερα του Tesla, δημοσιεύτηκαν στο λογαριασμό GreenTheOnly του Twitter, ο οποίος ανήκει σε ένα γνωστό χάκερ και ερευνητή ατυχημάτων.
Διαβάστε επίσης: Subaru κάνει πόλεμο σε Tesla (video)
Στα μόλις 9 δευτ. που διαρκεί το σχετικό video βλέπουμε το Tesla να τρέχει βράδυ σε μια μεσαία λωρίδα αυτοκινητόδρομου και να χτυπάει το προπορευόμενο Honda όταν αυτό επιβράδυνε. Μάλιστα το Honda σηκώθηκε στον αέρα, ενώ σε εκείνο το σημείο το video διακόπτεται.
Το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Autopilot του Tesla είχε απενεργοποιηθεί εξαιτίας της ένδειξης κινδύνου εμπρόσθιας σύγκρουσης. Ο οδηγός του Tesla όμως, για άγνωστο λόγο, δεν αντέδρασε καθόλου, αφού δε φρέναρε ούτε έκανε κάποιον ελιγμό. Προφανώς κάτι άλλο είχε αποσπάσει την προσοχή του.
Δε γνωρίζουμε αν υπήρξαν θύματα ή σοβαρά τραυματίες από το εν λόγω τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στον αυτοκινητόδρομο CA-24, κοντά στο Λαφαγιέτ της Καλιφόρνια.
Ugh, another one for the "who drives like that?" book I guess.
Looks like poor Honda went airborne but I don't see any news for that date/location so hopefully nobody died or was seriously hurt.
Speed at impact unknown yet (no canbus data)#TeslaCrashFootage pic.twitter.com/dpT8QSiR5Q— green (@greentheonly) November 12, 2020
Related Articles
Volkswagen Passat διαλύεται μετά από αποτυχημένη προσπέραση (video)
Ένας από τους πιο επικίνδυνους τύπους οδηγών είναι αυτός που τρέχει με υψηλές ταχύτητες στον αυτοκινητόδρομο και αλλάζει διαρκώς λωρίδες
Η επιστροφή της Lada
Η ρωσική AvtoVAZ, στην οποία ανήκει η Lada, το 2016 εξαγοράστηκε στο μεγαλύτερο ποσοστό της από τη συμμαχία των Renault-Nissan.
Για ποιο λόγο συνεργάζονται Porsche-Audi;
Τις δυνάμεις τους αποφάσισαν να ενώσουν Porsche και Audi με στόχο την κατασκευή μιας νέας πλατφόρμας, πάνω στην οποία θα