Breaking News

Έκρηξη από φρεάτιο ισοπέδωσε διερχόμενο βαν (video)

Έκρηξη από φρεάτιο ισοπέδωσε διερχόμενο βαν (video)

Τρόμο αλλά και απορίες προκαλεί ένα video που κατέγραψε η ενσωματωμένη κάμερα αυτοκινήτου στην Ιαπωνία.

Όπως θα δείτε λοιπόν στο παρακάτω video ένα λευκό βαν κινούνταν σε κεντρικό δρόμο της πόλης Γκιφού, εν μέσω ισχυρής βροχόπτωσης. Ξαφνικά ενώ εισέρχονταν σε μια δεξιά στροφή, το βαν μοιάζει να ανατινάζεται στο κάτω τμήμα του και σχεδόν πετάγεται στον αέρα, ενώ προσγειώνεται με στραπατσαρισμένο το εμπρός του τμήμα.

Όχι, δεν είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός κάτω από το βαν, καθώς σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο κάτω από το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου υπήρχε κάποιος αγωγός, ο οποίος λόγω της βροχής πλημμύρισε, ενώ η συσσώρευση νερού και αέρα εκτονώθηκε προς τα επάνω εκτινάσσοντας το φρεάτιο του δρόμου τη στιγμή που περνούσε το βαν.

Αν παρατηρήσετε καλύτερα θα δείτε ότι από το φρεάτιο εκτινάχτηκε και μια σκάλα, δημιουργώντας πρόσθετα ερωτήματα για το τι ακριβώς συνέβη. Πληροφορίες για το αν τραυματίσθηκαν οι επιβάτες του βαν δεν υπάρχουν.


Tags assigned to this article:
βανέκρηξηΙαπωνίαφρεάτιο

Related Articles

Περιπολικό άρχισε να χτυπά ανεξέλεγκτα ένα Honda Accord (video)

Σοβαρά ερωτήματα για τη ψυχική κατάσταση του αστυνομικού που οδηγούσε το εν λόγω περιπολικό εγείρει το παρακάτω video. Όπως θα

Ιούλιος-Πάνω από 18.300 τροχονομικές παραβάσεις

Τον περασμένο Ιούλιο στην περιοχή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνολικά 10 συνάνθρωποι μας έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία ατυχήματα.

Επέμβαση της αστυνομίας για τα κέντρα διασκέδασης που κάνουν τους δημόσιους δρόμους ιδιωτικά πάρκινγκ

Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν για τον εντοπισμό όσων καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων, για την εξασφάλιση θέσεων