Breaking News
Διευκολύνσεις στους ιδιοκτήτες οχημάτων που κάηκαν στο πλοίο EUROFERRY OLYMPIA
Διευκολύνσεις ως προς τις διοικητικές διαδικασίες παρέχονται στους ιδιοκτήτες οχημάτων που βρίσκονταν στο πλοίο Ε/Γ –
...0Ποιο αυτοκίνητο οδηγεί ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου;
Εθνικά υπερήφανους μας έκανε το περασμένο καλοκαίρι ο Μίλτος Τεντόγλου όταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
...0Πανδαιμόνιο σε γέφυρα! Κλεμμένο αυτοκίνητο τράκαρε και πήρε φωτιά (video)
Χάος επικράτησε στη φημισμένη Γέφυρα του Σίδνεϋ στην Αυστραλία, όπου σημειώθηκε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Tα
...0Έκρυψε 5 κιλά ηρωίνης σε Peugeot 206! Δείτε που είχε φτιάξει κρύπτες (video)
Για ακόμα μια φορά βλέπουμε πως οι διακινητές κρύβουν τα ναρκωτικά σε εσοχές που υπάρχουν στις
...0Βροχή οι κλήσεις από την Τροχαία! Σε ένα μήνα πάνω από 1.900 παραβάσεις ορίου ταχύτητας και 400 πιωμένοι οδηγοί!
Για ακόμα μια φορά οι Έλληνες αποδείξαμε ότι δεν έχουμε οδική παιδεία, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα
...0Πόσους νεκρούς και τραυματίες είχαμε το Δεκέμβριο από τροχαία ατυχήματα;
Ο Δεκέμβριος παραδοσιακά είναι μήνας χαράς, λόγω της γιορτής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, Δυστυχώς όμως
...0
Δεκατρείς ακόμα νεκροί αλλά όχι από κορωνοϊό

To δεύτερο κύμα της πανδημίας στην χώρα μας είναι αρκετά πιο ισχυρό με αποτέλεσμα δυστυχώς σε καθημερινή βάση να χάνουν τη ζωή τους σχεδόν 100 συνάνθρωποί μας.
Παράλληλα όμως στην Ελλάδα συνεχίζεται-εδώ και δεκαετίες-μια άλλη τραγωδία, η οποία δε γράφεται στις ΜΕΘ, αλλά στην άσφαλτο. Ο λόγος για τα θύματα των τροχαίων ατυχημάτων.
Για ακόμα μια φορά ο μηνιαίος απολογισμός έχει διψήφιο αριθμό. Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε για την περιοχή της η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής τον περασμένο Νοέμβριο σημειώθηκαν 353 τροχαία ατυχήματα με 401 παθόντες.
Διαβάστε επίσης: «Μπαμπά τράκαρα την Pagani Huayra Roadster των 3,4 εκατ. δολαρίων» (video)
Πιο αναλυτικά, καταγράφηκαν 13 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα με ισάριθμους νεκρούς, 10 σοβαρά τροχαία ατυχήματα με 11 σοβαρά τραυματίες και 330 ελαφρά τροχαία ατυχήματα με 377 ελαφρά τραυματίες.
Τα κυριότερα αίτια των παραπάνω τροχαίων ατυχημάτων ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς, ενώ η μη χρήση προστατευτικού κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων επέτεινε, σε πολλές περιπτώσεις, τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.
Δε ξεχνάμε ότι φοράμε ΠΑΝΤΑ τη μάσκα προσώπου για να προστατευτούμε από τον κορωνοϊό, αλλά και τη ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο, καθώς επίσης το κράνος στη μοτοσυκλέτα.
Related Articles
To ρομπότ της Nissan για τη διαγράμμιση ποδοσφαιρικών γηπέδων
Αυτό το μικρό άσπρο ρομπότ με τροχούς που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία έχει κατασκευαστεί από την Nissan και μπορεί εντελώς
To Land Rover Discovery Sport του Ερυθρού Σταυρού (video)
Από το 1954 η Land Rover υποστηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου προσφέροντας τα SUV της.
Τοποθέτηση ηχοσυστήματος σε φορτηγό Scania (video)
Oι οδηγοί των φορτηγών περνούν πολλές ώρες μέσα στα μεγάλα τους οχήματα, καθώς αυτά είναι ο χώρος εργασίας τους, επομένως