Breaking News
Αυτοκινητόδρομος Πατρών-Πύργου: Ούτε ένα θανατηφόρο τροχαίο στους πρώτους 10 μήνες λειτουργίας
Τα πρώτα στοιχεία από τη λειτουργία του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών-Πύργου παρουσιάζουν μια εικόνα εντελώς διαφορετική σε
...Λασίθι: Σαρωτικοί έλεγχοι της Τροχαίας – 427 παραβάσεις σε 24 ώρες
Τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα των τροχονομικών ελέγχων στο Λασίθι, αναδεικνύουν για ακόμη μία φορά το μέγεθος
...Πυροσβεστικό Σώμα: Ενισχύεται με 10 νέους τράκτορες
Σημαντική ενίσχυση του στόλου του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποιήθηκε ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Παραδόθηκαν 10 νέοι τράκτορες
...Τροχαία Αττικής: Χιλιάδες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ και 10 νεκροί ο απολογισμός του Μαΐου
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για τον Μάιο του 2026, καθώς μέσα σε
...Αττική Οδός: Έφυγε τροχός από φορτηγό εν κινήσει – Ένα στα τέσσερα φορτηγά χωρίς ΚΤΕΟ
Τρόμος επικράτησε στην Αττική Οδό, όταν από ένα εν κινήσει φορτηγό, έφυγε ο μπροστινός αριστερός τροχός.
...Mazda εισέβαλε στις γραμμές τρένου – Η 70χρονη οδηγός κατηγορεί το GPS (βίντεο)
Απίστευτες εικόνες εκτυλίχτηκαν σε σιδηροδρομικό σταθμό του Σιάτλ, όταν στις γραμμές του τρένου εμφανίστηκε ένα Mazda
...
Δέκα νεκροί το Μάιο σε τροχαία ατυχήματα
Η εθνική μας τραγωδία που είναι τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα συνεχίζεται δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια, ενώ δε φαίνεται στον ορίζοντα καμία σοβαρή προσπάθεια από τους αρμόδιους φορείς για να σταματήσει.
Αυτό μας το επιβεβαιώνει ο τραγικός απολογισμός ενός ακόμα μήνα, αφού μόνο τον περασμένο Μάιο θρηνήσαμε 10 νεκρούς στην άσφαλτο. Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής τον περασμένο μήνα σημειώθηκαν 510 τροχαία ατυχήματα με 582 παθόντες. Συγκεκριμένα έγιναν 9 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα με 10 νεκρούς, 14 σοβαρά με 18 σοβαρά τραυματίες και 487 ελαφρά με 554 ελαφρά τραυματίες.
Από την πλευρά της Ελληνική Αστυνομία τονίζει ότι τα κυριότερα αίτια των ατυχημάτων αυτών ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων, η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς, ενώ η μη χρήση προστατευτικού κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων επέτεινε, σε πολλές περιπτώσεις, τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.
Related Articles
H μπλούζα που ξεγελάει την Τροχαία αλλά όχι το θάνατο
Εν έτει 2025 και με το αίμα να έχει ποτίσει την ελληνική άσφαλτο, υπάρχουν ακόμα οδηγοί που θεωρούν περιττή τη
Μπλόκα της Τροχαίας σε Μάνδρα και Αγία Βαρβάρα – Πάνω από 50 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ σε ένα βράδυ
Στοχευμένους τροχονομικούς ελέγχους πραγματοποίησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής στις περιοχές της Μάνδρας και της Αγίας Βαρβάρας. Στόχος ήταν η
Tράκαρε, προσπάθησε να την κοπανήσει και στο τέλος έδειξε ψεύτικο σήμα αστυνομικού και όπλο! (video)
Είναι γνωστό ότι εκεί έξω κυκλοφορούν πολλοί επικίνδυνοι οδηγοί, με τους οποίους εύχεσαι να μη συναντηθούν ποτέ οι δρόμοι σας.

