Breaking News

Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα ενώ ο οδηγός ήταν καθισμένος στο παράθυρο (video)

Αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα ενώ ο οδηγός ήταν καθισμένος στο παράθυρο (video)

Η απερισκεψία ορισμένων οδηγών μπορεί να έχει οδυνηρές συνέπειες, όπως συνέβη και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Για άγνωστό λόγο ο οδηγός της ασημί Toyota Corolla αποφάσισε εν κινήσει να σηκωθεί από το κάθισμα και να κάτσει στο ανοιχτό του παράθυρο. Όπως ήταν λογικό ο έλεγχος του οχήματος χάθηκε με αποτέλεσμα να κάνει πολύ γρήγορα βουτιά σε μια αριστερή χαράδρα την ώρα που ο οδηγός ήταν καθισμένος στο παράθυρο.

Δε γνωρίζουμε πόσο τραυματίστηκε o οδηγός ή αν υπήρχαν και άλλοι επιβάτες μέσα στην Corolla, πάντως η κίνηση αυτή του ήταν αρκετά επιπόλαιη Το ατύχημα αυτό καταγράφηκε σε ορεινή περιοχή του Πακιστάν που βρίσκεται σε υψόμετρο 8.800 μέτρων. Στην πτώση της Corolla, πέρα από το ότι δεν κρατούσε κάποιος το τιμόνι, συνέβαλε και το γεγονός ότι το λασπώδες έδαφος ήταν αρκετά ολισθηρό.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Nissan GT-R τεμάχισε ένα Tesla Model X (video)

Εικόνες που θα κάνουν αρκετό καιρό να ξεχάσουν αντίκρισαν κάτοικοι και περαστικοί του Χάλαντελ Μπιτς στη Φλόριντα την περασμένη Δευτέρα.

Παντόφλες που παρκάρουν μόνες τους από τη Nissan (video)

Όλα μοιάζουν φυσιολογικά στο συγκεκριμένο παραδοσιακό ιαπωνικό πανδοχείο τύπου “Ryokan”, όταν ξαφνικά αρχίζουν να συμβαίνουν ασυνήθιστα πράγματα. Οι επισκέπτες λοιπόν

Ford χτυπάει μοτοσικλετιστή και τον εγκαταλείπει (video)

Οργή αισθάνεται κανείς βλέποντας το τροχαίο ατύχημα που συνέβη ανάμεσα σε μοτοσικλετιστή και σε ένα Ford F-150. To περιστατικό καταγράφηκε