Breaking News

Τα ενδεχόμενα συνεργασίας ανάμεσα σε Volkswagen και Ford

Τα ενδεχόμενα συνεργασίας ανάμεσα σε Volkswagen και Ford

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδέχεται τις επόμενες μέρες να ανακοινωθεί μια νέα συνεργασία ανάμεσα σε δυο μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, τη Volkswagen και τη Ford.

Μάλιστα εκτιμάται ότι αυτό μπορεί να συμβεί στις 15 Ιανουαρίου στο πλαίσιο του Σαλονιού Αυτοκινήτου που θα διοργανωθεί στο Ντιτρόιτ. Τι θα περιλαμβάνει όμως η συμφωνία ανάμεσα στη Volkswagen και τη Ford;

Πέρα από την επιβεβαιωμένη σύμπραξη τους για κατασκευή ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων οι πηγές εκτιμούν ότι η Volkswagen θέλει να επωφεληθεί από την τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης που έχει εξελίξει η μπλε οβάλ εταιρεία, ενώ η τελευταία θέλει να αποκτήσει πρόσβαση στην πλατφόρμα MEB που έχει δημιουργήσει ο γερμανικός Όμιλος για τα επερχόμενα ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

Παράλληλα έχει διαρρεύσει ότι η Volkswagen θέλει να χρησιμοποιήσει τις μονάδες παραγωγής της Ford στις Η.Π.Α, κάτι που θα διασφάλιζε τις θέσεις εργασίας. Δεν αποκλείεται επίσης να ακούσουμε ότι θα κατασκευάσουν από κοινού νέα μοντέλα, αν και δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο προς το παρόν. Σύντομα πάντως θα μάθουμε τι ισχύει και τι όχι….



Related Articles

Alfa Romeo: Η νέα σπορ έκδοση Tributo Italiano για τις Tonale, Giulia και Stelvio – Οι τιμές τους στην Ελλάδα (φωτογραφίες)

Στην ελληνική αγορά διατίθεται πλέον από την Alfa Romeo η νέα έκδοση Tributo Italiano, η οποία αφορά ολόκληρη τη γκάμα

Αλματώδης… πρόοδος για το Lada Niva – Αποκτά ΑΒS και κινητήρα Euro 5 (φωτογραφίες)

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, λέει ο θυμόσοφος λαός μας, μια φράση που ταιριάζει «γάντι» στις πρόσφατες αναβαθμίσεις των Lada Niva

Το τσιμεντένιο SEAT Arona

Ένα με το σύγχρονο αστικό περιβάλλον έγινε το SEAT Arona, καθώς ζώντας μέσα σε αυτό έγινε ίδιο με τα αμέτρητα