Breaking News

Πωλείται εξάτροχο Lada Niva με καρότσα

Πωλείται εξάτροχο Lada Niva με καρότσα

Αυτό είναι ίσως το πιο ιδιαίτερο Lada Niva που υπάρχει στον κόσμο, καθώς έχει υποστεί σημαντικότατες τροποποιήσεις.

Όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες στο κίτρινο Niva έχει προστεθεί καρότσα, καθώς και ένας επιπλέον άξονας. Έτσι λοιπόν μιλάμε για το πρώτο εξάτροχο pickup Niva. Προφανώς δημιουργήθηκε έχοντας ως πρότυπο τη θηριώδη και πολύ πιο ακριβή Mercedes-AMG G63 6×6.

Το ξεχωριστό αυτό Niva, χρονολογίας του 2002, έχοντας διανύσει σχεδόν 100.000 χλμ. πωλείται στη Ρωσία στην τιμή των 6.300 ευρώ περίπου, ενώ η λίστα με τα εξτρά του είναι αρκετά πλούσια, καθώς πέρα από έξι τροχούς και καρότσα, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πλευρικά σκαλοπάτια, σχάρα οροφής με πέντε ενσωματωμένους στρογγυλούς προβολείς, χαλύβδινο εμπρός προφυλακτήρα και off-road ελαστικά.

Το αιθάλες Niva που πάντα διακρινόταν για τις εκτός δρόμου ικανότητες του και την προσιτή του τιμή στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχει βρει τρόπο ώστε να μεταδίδει τη ροπή του και στους δυο επιπλέον πίσω τροχούς του.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Τράκτορας χωρίς καμπίνα από τη Volvo (video)

Είμαστε σίγουροι ότι διαβάζοντας τον παραπάνω τίτλο η πρώτη ερώτηση που σας έρχεται στο μυαλό είναι που θα κάθεται ο

Τράκτορας με κρεβάτια, ψυγείο, κλιματισμό και άπλετους χώρους

Πολυτέλεια, άνεση και τεχνολογία δε συναντάμε πλέον μόνο στις καμπίνες των αυτοκινήτων, αλλά και σε τράκτορες όπως ο XF Super

Το απορριμματοφόρο της Scania που θα κινείται με υδρογόνο

Πιο «καθαρά» θέλει να κάνει η Scania τα απορριμματοφόρα φορτηγά, αναφερομένη φυσικά στο ενεργειακό τους «αποτύπωμα». Για το λόγο αυτό