Breaking News

Πόσο θα κοστίζει το νέο Citroen Berlingo Van; (video)

Πόσο θα κοστίζει το νέο Citroen Berlingo Van; (video)

Σύμφωνα με τη Citroen το νέο Berlingo Van, το οποίο βρίσκεται στην τρίτη του γενιά, θα αρχίσει να διατίθεται στις αγορές το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Στην αγορά της Γαλλίας, όπου ήδη προσφέρεται, ανακοινώθηκε ότι η αρχική του τιμή διαμορφώνεται στα 17.450 ευρώ.

Το ελαφρύ επαγγελματικό όχημα της Citroen διακρίνεται για τις μεταφορικές του ικανότητες και την πρακτικότητα του, χάρη στις πλευρικές συρόμενες πόρτες του, ενώ θα προσφέρεται με δυο μεγέθη (M και XL) με τη χωρητικότητα φορτίου στην πρώτη περίπτωση να είναι 1.000 κιλά και στη δεύτερη 950 κιλά.

Αναφορικά με τη διαμόρφωση του εσωτερικού του για τη μεταφορά επιβατών υπάρχουν οι εκδόσεις Standard Cabin (δυο επιβάτες), Extenso Cab (τρεις επιβάτες) και Modular Crew Cabin (πέντε επιβάτες).

Ποικιλία προσφέρει η Citroen και για τη βαφή του Berlingo Van, καθώς στην παλέτα του αμαξώματος του υπάρχουν οι οχτώ αποχρώσεις “Aqua Green”, “Ice White”, “Deep Blue”, “Steel Grey”, “Platinum Grey”, “Onyx Black”, “Ardent Red” και “Sand”.

Το νέο Berlingo Van εξοπλίζεται με είκοσι συνολικά τεχνολογικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως περιμετρική κάμερα, grip control για ενίσχυση της πρόσφυσης, ηλεκτρικό χειρόφρενο, οθόνη αφής 8 ιντσών και έγχρωμο head-up display.  Οι πετρελαιοκινητήρες BlueHDi του Berlingo Van αποδίδουν 75, 100 και 130 ίππους.

Δείτε στο παρακάτω video μια ιστορική αναδρομή στα μικρά βαν της Citroen.

 

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Citroenνέο Berlingo Vanτιμή

Related Articles

Έγινε παραγγελία 147 νέων αστικών λεωφορείων

Μια αρκετά μεγάλη παραγγελία δέχτηκε η Daimler, καθώς της ζητήθηκαν συνολικά 147 νέα αστικά λεωφορεία. Η παραγγελία δόθηκε από τη

Το νέο Toyota FT-AC βγαίνει λίγο από το σκοτάδι

Ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει η Toyota κατά τη διάρκεια του Σαλονιού Αυτοκινήτου στο Λος Άντζελες. Συγκεκριμένα

Όταν επιβιβάστηκαν 27 άτομα σε ένα Citroen 2CV! (video)

Τη δεκαετία του 1950 οι νέοι στη Γαλλία είχαν δημιουργήσει μια νέα τάση, το μότο της οποίας ήταν «όσοι περισσότεροι,