Breaking News

Με το Toyota Concept-i Walk δε χρειάζεται να περπατάτε

Με το Toyota Concept-i Walk δε χρειάζεται να περπατάτε

Το περπάτημα κάνει καλό στην υγεία όπως λένε οι γιατροί, ωστόσο μερικές φόρες είναι κουραστικό και θέλεις απλά να χρησιμοποιήσεις το νέο Toyota Concept-i Walk.

Η πρεμιέρα του καινοτόμου Concept-i Walk θα πραγματοποιηθεί στο 45ο Σαλόνι του Τόκιο, ενώ με την πρώτη ματιά μοιάζει με ένα ιδιαίτερο σχεδιαστικά πατίνι όμως στην πραγματικότητα είναι πολλά περισσότερα. Διαθέτει τρεις τροχούς και δυο βραχίονες που επικοινωνούν στο πάνω τμήμα τους, ενώ η απόσταση μεταξύ τους αυξομειώνεται για καλύτερη σταθερότητα.

Ο αναβάτης του δε θα χρειάζεται να μετακινεί το βάρος του σώματος του για να αρχίσει να κινείται το Concept-i Walk, ενώ η χαμηλή του βάση για τα ποδιά θα επιτρέπει τη χρήση του από ηλικιωμένους ανθρώπους και από άτομα με προβλήματα κινητικότητας.

Σύμφωνα με την Toyota το Concept-i Walk καταλαμβάνει στο δρόμο τον ίδιο χώρο με ένα πεζό, καθώς οι διαστάσεις του σε μήκος, πλάτος και ύψος είναι 500 χλστ., 700 χλστ. και 400 χλστ. αντίστοιχα, ενώ ο κύκλος στροφής του είναι μικρότερος από το μήκος του.

Το Concept-i Walk είναι ηλεκτροκίνητο και η αυτονομία του κυμαίνεται από 10 έως 20 χλμ., ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξενάγηση εξωτερικών τουριστικών χώρων και για την πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς.


Tags assigned to this article:
Concept-i WalkToyota

Related Articles

H ώρα άλλαξε – Ρύθμισες το ρολόι του αυτοκινήτου σου;

Την τελευταία Κυριακή κάθε Μαρτίου λήγει η χειμερινή ώρα, επομένως πρέπει όλοι να μετακινήσουμε τους δείκτες των ρολογιών μας μια

Τρομακτικό ατύχημα προκάλεσε μια Mercedes C-Class (video)

Mε ταχύτητα 144 χλμ./ώρα έτρεχε σε κεντρικό δρόμο του Μαϊάμι Μπιτς η λευκή Mercedes C-Class που θα δείτε στο παρακάτω

Καταγράφηκε να χαρακώνει με κλειδί ένα Tesla Model 3 (video)

Σε όποιον έχει συμβεί να βρει το σταθμευμένο του αυτοκίνητο χαρακωμένο με κλειδί κατά μήκος ολόκληρης της πλευρικής του επιφάνειας