Breaking News

Μοτοσικλετιστής παραλίγο να βρεθεί κάτω από τις ρόδες φορτηγού (video)

Μοτοσικλετιστής παραλίγο να βρεθεί κάτω από τις ρόδες φορτηγού (video)

Η έγκαιρη αντίδραση ήταν αυτή που έσωσε αναβάτη μοτοσικλέτας, καθώς γλίτωσε παρά τρίχα από το να βρεθεί κάτω από τις ρόδες ενός μεγάλου φορτηγού.

Η ενσωματωμένη κάμερα αυτοκινήτου κατέγραψε τη στιγμή που ο αναβάτης επιχείρησε αριστερή προσπέραση όταν το αυτοκίνητο ετοιμάζονταν να στρίψει αριστερά.

Τότε υπήρξε πρόσκρουση μεταξύ τους και ο αναβάτης έχασε την ισορροπία του, έπεσε στην άσφαλτο, αλλά την τελευταία στιγμή σηκώθηκε όρθιος και έτσι δεν κατέληξε μαζί με τη μοτοσικλέτα του κάτω από ένα φορτηγό που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ευθύνη για το ατύχημα έχει τόσο ο αναβάτης της μοτοσυκλέτας καθώς θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός όταν κάνει προσπέραση, αλλά και ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπρεπε να ελέγξει τον αριστερό του καθρέπτη.

Το περιστατικό συνέβη σε μια επαρχιακή πόλη του Βιετνάμ, ενώ ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.



Related Articles

Κρήτη: Πάνω από 2.000 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ εντόπισε η Τροχαία σε έξι μέρες – Πάρα πολλοί οδηγοί χωρίς ζώνη ασφαλείας

Ακόμα και το ασφαλέστερο αυτοκίνητο δε θα μπορέσει να σε προστατέψει σε ένα σοβαρό ατύχημα αν δε φοράς τη ζώνη

Κατρακύλησαν οι παγκόσμιες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω κορωνοϊού

Οι αρνητικές επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού στην παγκόσμια οικονομία αποδεικνύονται τεράστιες, ειδικά στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Στις περισσότερες

Εκσφενδονίστηκε 45 μέτρα μακριά ο κινητήρας σε τρακάρισμα! Πετάχτηκαν και οι επιβάτες έξω από το αυτοκίνητο

Οι φωτογραφίες από το συγκεκριμένο τροχαίο ατύχημα προκαλούν τρόμο, καθώς αποδεικνύουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ανάμεσα στα δυο αυτοκίνητα. Οι