Breaking News

Το πιο σπορ Toyota Hilux σε 420 μόνο αντίτυπα

Το πιο σπορ Toyota Hilux σε 420 μόνο αντίτυπα

Εφόσον η νέα έκδοση GR Sport του Toyota Hilux θα διατεθεί αποκλειστικά στην αγορά της Βραζιλίας, τότε το καταλληλότερο μέρος για την παρουσίαση του ήταν το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Σάο Πάολο.

Τα αρχικά GR προέρχονται από τις λέξεις Gazoo Racing, δηλαδή το αγωνιστικό τμήμα της ιαπωνικής εταιρείας. Μάλιστα πρόκειται για το πρώτο μοντέλο της Gazoo Racing που θα διατεθεί στη Βραζιλία (αρχές του νέου έτους), ενώ είναι και το πρώτο όχημα με τα αρχικά GR που θα βγαίνει και εκτός δρόμου.

Η αμφίεση του είναι σαφώς πιο σπορ, χάρη στη διαφοροποιημένη μάσκα με την επιγραφή Toyota, τους τονισμένους θόλους των τροχών, το μαύρο καπό, τα διακοσμητικά πλευρικά αυτοκόλλητα στα χρώματα της Gazoo Racing, τους Led προβολείς ομίχλης, τους μαύρους τροχούς των 17 ιντσών, το μαύρο roll bar της καρότσας, τα σωληνοειδή πλευρικά σκαλοπάτια και τους λασπωτήρες. Στην παλέτα του θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές αποχρώσεις.

Στο ίδιο δυναμικό πνεύμα και η διακόσμηση του εσωτερικού με κόκκινες ραφές, μαύρα δερμάτινα καθίσματα στα προσκέφαλα των οποίων υπάρχει το λογότυπο GR, ενώ το συναντάμε επίσης και στο κουμπί ενεργοποίησης του κινητήρα. Παράλληλα πίσω από το λεβιέ των ταχυτήτων θα υπάρχει και μια πλακέτα με τον αριθμό παραγωγή του Hilux GR Sport. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Toyota θα κατασκευάσει μόνο 420 Hilux GR Sport.

Επεμβάσεις έχουν γίνει στην ανάρτηση με σκληρότερα ελατήρια εμπρός και νέους αποσβεστήρες, ενώ αναθεωρημένο είναι και το σύστημα διεύθυνσης για καλύτερο χειρισμό του οχήματος.

Κάτω από το καπό του φωλιάζει ο πετρελαιοκινητήρας των 2.8 λίτρων απόδοσης 177 ίππων και 450 Nm ροπής, που συνδιάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης.



Related Articles

Τα ιδανικά βαν της Nissan για καλοκαιρινές διακοπές

Σχεδιάζετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές και αναζητάτε ξενοδοχείο σε κάποιο νησί; Η Nissan σας προτείνει να μην κάνετε κράτηση, αλλά

Αντιδράσεις τρόμου στο πάτημα κόρνας φορτηγού (video)

Το eTGE είναι το νέο ηλεκτροκίνητο βαν της MAN,  το οποίο ωστόσο διαθέτει ηχηρή κόρνα όπως τα μεγάλα φορτηγά. Αυτό

Με ηλεκτρικό Audi ετοιμάζεται να ξεσαλώσει για πρώτη φορά ο Ken Block

Ακόμα και ο Ken Block αναγκάστηκε να ακολουθήσει το ρεύμα της ηλεκτροκίνησης. Στο νέο του «εργαλείο» δεν υπάρχει ρεζερβουάρ καυσίμου,