Breaking News

Το Toyota Tundra που κινείται με υδρογόνο και φτιάχνει πίτσα

Το Toyota Tundra που κινείται με υδρογόνο και φτιάχνει πίτσα

Μια έκπληξη περίμενε τους επισκέπτες της φετινής Έκθεσης τροποποιημένων οχημάτων SEMA, καθώς η Toyota παρουσίασε εκεί ένα αρκετά ξεχωριστό Tundra.

Το εν λόγω ιαπωνικό pickup, ονόματι Tundra Pie Pro, έδιωξε το βενζινοκινητήρα του και απέκτησε το υδρογονοκίνητο σύστημα που χρησιμοποιεί το Toyota Μirai, ενώ από τετρακίνητο έγινε προσθιοκίνητο.

Κάτω από την καρότσα του διακρίνονται και οι μπουκάλες αποθήκευσης του υδρογόνου. Βασίζεται σε ένα Tundra SR5 το οποίο ξηλώθηκε ολόκληρο και συναρμολογήθηκε από την αρχή. Πάνω στην καρότσα του τώρα τοποθετήθηκε ένας ρομποτικός μηχανισμός που φτιάχνει μόνος του πίτσα, στο πλαίσιο συνεργασίας της Toyota με την Pizza Hut.

Μέσα σε μόλις 6 έως 7 λεπτά αφότου ο πελάτης δώσει την παραγγελία του μια φρέσκα πίτσα παραδίδεται αυτόματα. Με ποιο τρόπο; Χάρη στους δυο ρομποτικούς βραχίονες που ψήνουν σε φούρνο υψηλής ταχύτητας, κόβουν σε έξι κομμάτια, συσκευάζουν και παραδίδουν τη λαχταριστή πίστα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Έτρεχε με 200 χλμ./ώρα στο αντίθετο ρεύμα της παραλιακής

Οργή, θλίψη, αγανάκτηση και έντονο προβληματισμό για την οδηγική μας παιδεία προκαλεί το απίστευτο αυτό περιστατικό. Σύμφωνα λοιπόν με τη

Συγγένεια με το Volkswagen ID.4 έχει το νέο ηλεκτρικό Ford Explorer (video)

Ξεχάστε πλέον ότι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε το όνομα του Ford Explorer, καθώς «μεταλλάχτηκε» σε αμιγώς ηλεκτροκίνητο crossover.

Πόσο εμπόρευμα και πόσους επιβάτες χωράει το νέο Nissan NV250; (video)

Το στόλο των ελαφριών επαγγελματικών της οχημάτων επεκτείνει η Nissan, καθώς σήμερα παρουσίασε το νέο NV250. Το νέο μικρό ιαπωνικό