Breaking News

Τα μοντέλα της Skoda στο Σαλόνι της Γενεύης (video)

Τα μοντέλα της Skoda στο Σαλόνι της Γενεύης (video)

Ελάτε μέσα από το παρακάτω video να κάνουμε μια βόλτα στο περίπτερο της Skoda που βρίσκεται στο Σαλόνι της Γενεύης.

Ποια μοντέλα θα συναντήσετε εκεί; Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το νέο πρωτότυπο κόμπακτ SUV της τσέχικης εταιρίας, το νέο Vision X, ακολουθεί η Octavia Combi RS που συνδυάζει την πρακτικότητα με τις επιδόσεις, καθώς έχει station wagon αμάξωμα και 245 ίππους, ενώ κάτω από το δάπεδο του μεγάλου της πορτμπαγκάζ μπορείτε να βρείτε το αναδιπλούμενο Scooter Concept για βόλτες μέσα στην πόλη.

Το ενδιαφέρον προσελκύει επίσης η Fabia με hatchback και combi αμάξωμα, η οποία πρόσφατα ανανεώθηκε και το Citogo G-TEC που καταναλώνει φυσικό αέριο.

Το «παρών» δίνει επίσης το Karoq στη νέα πολυτελή έκδοση Larin & Klement, το Kodiaq και η Superb Combi με τη νέα δυναμική έκδοση Sportline. Παράλληλα σε μια μεγάλη οθόνη η Skoda προβάλει την έντονη δραστηριότητα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τέλος, οι επισκέπτες στο περίπτερο της Skoda μπορούν κάνουν τα ψώνια τους στη μπουτίκ που διαθέτει είδη ένδυσης και αξεσουάρ.



Related Articles

Δείτε πως η κολόνα του εμπρός παρμπρίζ γίνεται αόρατη (video)

Ίσως σας έχει συμβεί κάποιες φορές ενώ στρίβετε με το αυτοκίνητο σας προς τα δεξιά η εμπρός κολόνα του παρμπρίζ

Η SEAT δίνει συμβουλές οδήγησης σε εγκυμονούσες γυναίκες (video)

Χρήσιμες πληροφορίες και διευκρινήσεις δίνει η SEAT σε εγκυμονούσες γυναίκες που ανησυχούν για το αν είναι επικίνδυνο να οδηγούν. Σύμφωνα

Πρώτη γεύση από το νέο Subaru Forester

Ένα τμήμα από το νέο Forester και συγκεκριμένα το πίσω φωτιστικό του σώμα, μας δείχνει η Subaru στην παραπάνω σκοτεινή