Breaking News

Ένα Aston Martin με πετάλια

Ένα Aston Martin με πετάλια

Το σήμα της Aston Martin δεν τοποθετείται πλέον μόνο πάνω στα supercars της, αλλά και σε ποδήλατα.

Όχι όμως σε οποιαδήποτε ποδήλατα αλλά σε αυτά που η βρετανική εταιρία κατασκεύασε σε συνεργασία με την Storck που είναι ειδική στο συγκεκριμένο είδος.

Έτσι λοιπόν προέκυψε το ξεχωριστό ποδήλατο Storck Fascernario.3 Aston Martin Edition, ο σκελετός του οποίο είναι κατασκευασμένος από ανθρακόνημα με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα ελαφρύς, καθώς δε ξεπερνά τα 770 γρ. Μαζί με τα υπόλοιπα εξαρτήματα τώρα το βάρος του Storck Fascernario.3 Aston Martin Edition είναι μόλις 5,9 κιλά.

Η παραγωγή του εν λόγω ποδηλάτου θα είναι περιορισμένη, καθώς μόνο 107 αντίτυπα του θα βρουν αναβάτη.

Ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει και στη βαφή του που ονομάζεται “Argentum Nero”, η οποία ανάλογα με το φωτισμό γίνεται γκρι, πράσινη ή ασήμι. Η Aston Martin μάλιστα σκοπεύει να χρησιμοποιήσει σύντομα τη βαφή αυτή και σε κάποιο μοντέλο της.



Related Articles

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και σκάφη, φωτοβολταϊκό πάρκο, τηλεϊατρική και 5G σε ένα μικρό ελληνικό νησί (photos)

Στη Χάλκη βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να εγκαινιάσει μια νέα σημαντική πρωτοβουλία στο μικρό νησί του νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Η Ford προχωράει σε 7.000 απολύσεις

Καταιγίδα απολύσεων έρχεται στη Ford, καθώς συνεχίζονται οι περικοπές ανθρώπινου δυναμικού σε παγκόσμιο επίπεδο. Η μπλε οβάλ εταιρεία σκοπεύει να

Πώς σας φαίνεται η νέα sedan Toyota Corolla;

Όλα τα γούστα καλύπτει πλέον η νέα Corolla, καθώς η Toyota θα την προφέρει με τρεις διαφορετικούς τύπους αμαξώματος. Πιο