Breaking News

Το Nissan Navara εξερεύνα αρχαιολογικούς χώρους

Το Nissan Navara εξερεύνα αρχαιολογικούς χώρους

Ρόλο ξεναγού έχει αναλάβει το Nissan Navara στη Βραζιλία, καθώς έργο του είναι να αναδείξει τα αρχαιολογικά αξιοθέατα της χώρας.

Το ιαπωνικό pickup συμμετέχει στην εκστρατεία της Nissan με τίτλο «έρευνα στη βραζιλιάνικη καταγωγή» και επισκέπτεται χώρους που έχουν αναγνωριστεί για την αρχαιολογική τους αξία από τα Ηνωμένα Έθνη και προσελκύουν το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στη Βραζιλία έχουν ανακαλυφτεί ζωγραφιές σε σπηλιές που μαρτυρούν την ανθρώπινη παρουσία πριν από 12.000 χρόνια. Ένας στόλος από Navara έχουν αναλάβει να μεταφέρουν δημοσιογράφους και καλεσμένους πίσω στο χρόνο κάνοντας στάση στις πολιτείες Μίνας Γκεράις και Πιαουί.

Το Navara βρίσκεται στη δωδέκατη γενιά του, στην αγορά της Βραζιλίας έχει το όνομα Frontier, ενώ πωλείται σε 33 χώρες της Λατινικής Αμερικής.


Tags assigned to this article:
FrontierNavaraNissan

Related Articles

Ανακαλούνται Mercedes GLE και GLS για προληπτικό έλεγχο στερέωσης ράβδου

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Mercedes-Benz Ελλάς Μον. Α.Ε.Ε., γενικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των γερμανικών αυτοκινήτων στην

To θρυλικό βαν της Volkswagen επέστρεψε! Οι τιμές και ο εξοπλισμός του νέου ID. Buzz στην Ελλάδα!

Μια διαφορετική πρόταση στην επέλαση των SUV που μας έχουν κατακλύσει, αποτελεί η σιλουέτα του νέου Volkswagen ID. Buzz. Πρόκειται

Τιμόνι που δεν έχετε ξαναδεί από την BMW iNEXT

Εντός του 2021 η BMW θα βάλει στην παραγωγή το νέο της τεχνολογικά προηγμένο SUV ονόματι iNEXT, το οποίο θα