Breaking News

To νέο DAF ΧF εξοικονομεί 5.000 ευρώ το χρόνο (video)

To νέο DAF ΧF εξοικονομεί 5.000 ευρώ το χρόνο (video)

Η βρετανική εταιρεία Alwin που ασχολείται με την ανακύκλωση αποβλήτων και μετάλλων προσέθεσε στο στόλο της τα νέα φορτηγά DAF XF, τα οποία διακρίνονται για την αποδοτικότητα τους.

Όπως θα ακούσετε να λένε και οι ιθύνοντες της Alwin που είναι πιστοί οπαδοί της DAF το νέο XF επιτυγχάνει 7,2 % περισσότερη οικονομία καυσίμου σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο που τηρούσε τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Alwin με τα νέα XF εξοικονομεί από καύσιμα κάθε χρόνο σχεδόν 5.000 ευρώ ανά όχημα. Παράλληλα η Alwin διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους τοπικούς αντιπροσώπους της DAF, αν και δε χρειάζεται να επισκέπτεται συχνά το συνεργείο, καθώς τα φορτηγά της ολλανδικής εταιρεία ήταν πάντα αξιόπιστα.

Η Alwin επέλεξε το ΧF με αερανάρτηση μπροστά και το νέο διπλό πίσω άξονα FTS, ενώ δεν παραλείπει να επαινέσει την άνεση και την πολυτέλεια της καμπίνας.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
AlwinDAFΧF

Related Articles

Γνωρίστε τις γυναίκες που οδηγούν λεωφορεία και φορτηγά Scania (video)

Σίγουρα η εικόνα μιας γυναίκας στην Ελλάδα να οδηγεί φορτηγό προκαλεί έκπληξη, φανταστείτε λοιπόν πόσο θα ξενίζει ορισμένους το θέαμα

Άνοδος το Μάιο στις πωλήσεις φορτηγών και λεωφορείων στην Ελλάδα

Πέρα από τις πωλήσεις των καινούργιων επιβατικών αυτοκινήτων, ανοδικά κινήθηκαν το Μάιο στην εγχώρια αγορά και οι πωλήσεις καινούργιων φορτηγών

Ποιο λεωφορείο κάνει δρομολόγια στην εξωτική Γουαδελούπη;

Ο πρώτος ιδιοκτήτης του νέου λεωφορείου Setra ComfortClass είναι η εταιρεία Pajamandy, η έδρα της οποία βρίσκεται στην εξωτική Γουαδελούπη.