Breaking News

Όταν η Lamborghini Espada φωτογραφήθηκε για τους Beetles

Όταν η Lamborghini Espada φωτογραφήθηκε για τους Beetles

Πέντε δεκαετίες πέρασαν από τότε που η Lamborghini παρουσίασε την Espada, ωστόσο σίγουρα δείχνει αρκετά νεότερη ακόμα και σήμερα.

Με αφορμή λοιπόν τα 50α γενέθλια της Espada η Lamborghini αποφάσισε να της κάνει δώρο μια εκδρομή. Από το μουσείο της Lamborghini που βρίσκεται στη Σαντ’Αγκάτα Μπολονέζ της Ιταλίας ξεκίνησε το ταξίδι της προς το Λονδίνο η συγκεκριμένη Espada Series III του 1976 με αριθμό σασί #9090. Έτσι είχε την ευκαιρία να δει αν περνάει ακόμα η «μπογιά» της, μετρώντας πόσα κεφάλια θα γυρίσουν να την κοιτάξουν.

Η Espada αποδέχτηκε την πρόσκληση του εμβληματικού Royal Automobile Club (RAC) και παρευρέθηκε στην έδρα του στο Pall Mall για ένα τιμητικό δείπνο, ενώ εισήλθε στη διάσημη κυκλική αίθουσα του κτιρίου. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι το Royal Automobile Club ιδρύθηκε το 1897, ενώ θεωρείται η «καρδιά» στην κουλτούρα της βρετανικής αυτοκίνησης.

Επόμενος σταθμός της Espada ο θρυλικό δρόμος “Abbey Road” στο νούμερο 3 του οποίου βρίσκεται το στούντιο όπου πριν 50 χρόνια οι Beetles είχαν ηχογραφήσει το τραγούδι τους Hey Jude. Τότε η Espada είχε φωτογραφηθεί έξω από το συγκεκριμένο στούντιο ώστε να γίνει εξώφυλλο στο άλμπουμ των Beetles.



Related Articles

Η οροφή και η κεντρική κονσόλα του Audi A7 Sportback εντυπωσιάζουν

Την πρεμιέρα του σε αμερικανικό έδαφος θα πραγματοποιήσει το νέο Audi A7 Sportback, καθώς θα εμφανιστεί στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ.

Οι ποδοσφαιρίστριες της Μπαρτσελόνα οδηγούν Cupra Formentor και Born (φωτογραφίες)

H Cupra είναι επίσημος συνεργάτης αυτοκινήτου και κινητικότητας της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μπαρτσελόνα. Στο πλαίσιο αυτό παρέχει οχήματα όχι μόνο

Το νέο Suzuki Swift έφτασε Ελλάδα – Οι τιμές και ο εξοπλισμός του (φωτογραφίες)

H τέταρτη γενιά του Suzuki Swift διατίθεται πλέον στη χώρα μας και η ελληνική εισαγωγική εταιρεία ανακοίνωσε τις τιμές του.