Breaking News

Βυτιοφόρο παραλίγο να καταπλακώσει πέντε αυτοκίνητα (video)

Βυτιοφόρο παραλίγο να καταπλακώσει πέντε αυτοκίνητα (video)

Για μερικά μόλις εκατοστά γλίτωσαν οδηγοί που βρίσκονταν σταματημένοι σε φανάρι, όταν ξαφνικά δίπλα τους είδαν ένα μεγάλο βυτιοφόρο να ανατρέπεται.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα στο Καζάν της Ρωσίας και καταγράφηκε από ενσωματωμένη κάμερα αυτοκινήτου. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video ο οδηγός του βυτιοφόρου που μετέφερε τσιμέντο μάλλον πήρε αρκετά ανοιχτά τη δεξιά στροφή, με αποτέλεσμα το μεγάλο όχημα να πάρει έντονη κλίση.

Γενικότερα τα βυτιοφόρα είναι επιρρεπή στις ανατροπές, καθώς αρκεί μια μετατόπιση του φορτιού, λίγη παραπάνω ταχύτητα όπως συνέβη στην προκείμενη περίπτωση και ένα απότομο «κόψιμο» του τιμονιού. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες, παρότι συνολικά πέντε αυτοκίνητα φαίνεται ότι έχουν υποστεί υλικές ζημιές.



Related Articles

Απίστευτη καταδίωξη με συγκρούσεις επειδή άργησε στη δουλειά της (video)

Τα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω video θα μπορούσαν εύκολα να προέρχονται από ταινία δράσης. Ωστόσο είναι πραγματικά και

Ξέρετε να καθαρίζετε σωστά τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας;

Τακτικά ή λιγότερο συχνά οι περισσότεροι πλένουμε εξωτερικά το αυτοκίνητο μας, ωστόσο παραμελούμε να ασχοληθούμε με την καθαριότητα της «καρδιάς»

Καραμπόλα με πάνω από 200 αυτοκίνητα λόγω ομίχλης (video)

Πανδαιμόνιο επικράτησε στη γέφυρα Zhengxin Huanghe που βρίσκεται στην πόλη Τσεντσόου της Κίνας. Εξαιτίας ξαφνικής πυκνής ομίχλης την περασμένη Τετάρτη,