Breaking News

Παιδιά τραβούσαν μια Porsche που μετέφερε έναν αρχιερέα (video)

Παιδιά τραβούσαν μια Porsche που μετέφερε έναν αρχιερέα (video)

Έντονες αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει για την ορκωμοσία ενός αρχιερέα στο μικρό νησί Γκόζο, το οποίο ανήκει στη Μάλτα.

Αφορμή στάθηκε ο τρόπος με το οποίο ο αρχιερέας επέλεξε να φτάσει στην ορκωμοσία του που έγινε στην ενορία Zebbug. Εμφανίστηκε όρθιος μέσα από μια cabrio Porsche Boxster, την οποία τραβούσαν προς τα εμπρός περίπου 50 μαθητές, ενώ ο κινητήρας της ήταν απενεργοποιημένος.

Οι αντιδράσεις δεν αφορούν μόνο στη σκληρή χειρωνακτική εργασία ανηλίκων, καθώς τέτοια έθιμα φαίνεται πως συνηθίζονται στο εν λόγω νησί, αλλά και για την επιλογή του συγκεκριμένου μοντέλου που δε συνάδει με την ταπεινότητα της εκκλησίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Porsche Boxster άνηκε σε κάποιο ξάδελφο του αρχιερέα, ενώ αναφέρεται ακόμα ότι δεν την επέλεξε ο ίδιος αλλά η τοπική κοινότητα. Ο αρχιερέας αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι για το περιστατικό.

Το νησί Γκόζο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί στο αρχιπέλαγος της Μάλτας, ενώ οι περισσότεροι κάτοικοι είναι Καθολικοί.



Related Articles

Τροχαία: Έλεγχοι σε δίκυκλα για ηχορύπανση και στη Θεσσαλονίκη – Σε ένα βράδυ κόπηκαν 18 κλήσεις

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας για τον περιορισμό της ηχορύπανσης από «πειραγμένες» εξατμίσεις δικύκλων σε μεγάλα αστικά κέντρα.

Αυξήθηκε ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός επιβατών στα οχήματα-Τι ισχύει για μάσκες και κλιματισμό

Χαλαρώνουν τα μέτρα προστασίας που είχαν επιβληθεί για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας, σχετικά με το μέγιστο

Mια Chevrolet Camaro τράκαρε με ένα Kia Cee’d (video)

Μια σφοδρή πλευρική πρόσκρουση καταγράφηκε ανάμεσα σε μια Chevrolet Camaro και ένα Kia Cee’d. Το αμερικάνικο supercar και το ταπεινό