Breaking News

Τι προκαταβολή χρειάζεται για το νέο Audi E-Tron;

Τι προκαταβολή χρειάζεται για το νέο Audi E-Tron;

Η Audi οριστικοποίησε την ημερομηνία παγκόσμια πρεμιέρας του νέου ηλεκτροκίνητου E-Tron.

Στις 17 Σεπτεμβρίου λοιπόν θα δούμε για πρώτη φορά το νέο E-Tron χωρίς ίχνος καμουφλάζ, ενώ το ντεμπούτο θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο.

Η γερμανική εταιρεία με σήμα τους τέσσερις ενωμένους κύκλους αναφέρει ότι όλες οι λεπτομέρειες και οι τιμές του νέου E-Tron θα ανακοινωθούν στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού με το λανσάρισμα του.

Ωστόσο η Audi έχει φροντίσει και για τους ανυπόμονους, καθώς δίνεται η δυνατότητα με μια προκαταβολή 1.000 δολαρίων να παραγγείλει από τώρα όποιος επιθυμεί το νέο E-Tron. Παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωσης του οχήματος και η παρακολούθηση διαδικτυακά της παραγγελίας τους.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες για το νέο E-Tron κάνουν λόγο για δυο ηλεκτροκινητήρες και μπαταριές 95 kWh, οι οποίες θα μπορούν να φορτίσουν εντός 30 λεπτών από ταχυφορτιστή 150 kW.

Υπενθυμίζουμε ότι το νέο E-Tron θα είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής που δε θα διαθέτει κλασσικούς πλευρικούς καθρέπτες, αλλά δυο μικρές κάμερες στις εμπρός πόρτες, ενώ περισσότερες σχετικές πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

 



Related Articles

Τα ενδεχόμενα συνεργασίας ανάμεσα σε Volkswagen και Ford

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδέχεται τις επόμενες μέρες να ανακοινωθεί μια νέα συνεργασία ανάμεσα σε δυο μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, τη Volkswagen και

Νέο Fiat 500 La Prima: Βάλτε το στην πρίζα και όλα θα πάνε πρίμα! (video)

Το δημοφιλές Fiat 500 διατίθεται πλέον και ως αμιγώς ηλεκτροκίνητο, ενώ αρχικά μας συστήθηκε με cabrio αμάξωμα στη συλλεκτική έκδοση

Η Toyota Supra που πουλήθηκε για 1,8 εκατομμύρια ευρώ

Όσοι έχετε βάλει στο «μάτι» τη νέα Toyota Supra που αποκαλύφτηκε πριν από μερικές μέρες μην τρομάζετε, δε θα είναι