Breaking News

To κοινό της Mercedes AMG Petronas στο YouTube (video)

To κοινό της Mercedes AMG Petronas στο YouTube (video)

Πολυπληθές είναι το κοινό της Mercedes στο YouTube, καθώς καθημερινά χιλιάδες θεατές παρακολουθούν τα video που ανεβάζει.

Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο κανάλι που διαθέτει στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης το αγωνιστικό τμήμα στη Formula 1 AMG Petronas, καθώς έφτασε στον αριθμό ρεκόρ των 200.000 συνδρομητών.

Για να ευχαριστήσει τον κόσμο για την μεγάλη ανταπόκριση του η Mercedes-AMG Petronas δημιούργησε το παρακάτω video συγκεντρώνοντας τα καλύτερα πλάνα από το υλικό που έχει προβάλει τα τελευταία χρόνια.

Απολαύστε λοιπόν τον Νίκο Ρόσμπεργκ, τον Λιούις Χάμιλτον και τον Βαλτέρι Μπότας σε ξεχωριστές στιγμές τους μέσα στα μονοθέσια, αλλά και έξω από αυτά, καθώς και την ομάδα της Mercedes-AMG Petronas που εργάζεται σκληρά για να παραμένει στην κορυφή, όπου έχει καρφωθεί το ασημένιο βέλος της τα τελευταία χρόνια.


Tags assigned to this article:
Mercedes-AMG PetronasYouTube

Related Articles

To εσωτερικό του Infiniti QX50 είναι ένα από τα δέκα καλύτερα

Στη  φετινή λίστα με τα δέκα καλύτερα εσωτερικά αυτοκίνητων βρίσκεται το Infiniti QX50, καθώς ξεχώρισε για τη σχεδίαση στα ενδότερα

Το Dacia Duster με το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ

Το δεύτερης γενιάς Duster απέκτησε και επαγγελματική έκδοση, την οποία η Dacia ονομάζει Fiskal. Έτσι λοιπόν το ρουμάνικης καταγωγής SUV

Bαν της Hyundai με 405 ίππους κάνει drift (video)

Όταν η Hyundai μας σύστησε το i30 N, το πρώτο της μοντέλο επιδόσεων, μας απέδειξε ότι γνωρίζει πως να αφήνει