Breaking News

Οδηγός παρασύρθηκε ανάμεσα σε δυο οχήματα (video)

Οδηγός παρασύρθηκε ανάμεσα σε δυο οχήματα (video)

Σκληρές εικόνας βίας διαδραματίστηκαν σε δρόμο του Μπρούκλιν όταν οι οδηγοί δυο αυτοκινήτων κατέβηκαν από τα οχήματα τους και άρχισαν να τσακώνονται.

Η αφορμή δεν πρέπει να ήταν και ιδιαίτερα σημαντική, καθώς εικάζεται ότι ο ένας έκοψε την κυκλοφορία του άλλου. Αμέσως άρχισαν να γρονθοκοπούνται μεταξύ τους, ενώ τα πνεύματα προσπάθησε να κατευνάσει ένα τρίτος οδηγός που τους χώρισε.

Στη συνέχεια όμως ο ένας από του δυο οδηγούς έκλεψε τα κλειδιά από τη μίζα του άλλου αυτοκινήτου και προσπάθησε να αποχωρήσει. Ο αντίπαλος του όρμησε να τον σταματήσει από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου.

Τότε ο έξαλλος οδηγός επιτάχυνε παρασέρνοντας τον πλευρικά πάνω σε ένα βαν, πιέζοντας τον ανάμεσα στα δυο οχήματα. Ευτυχώς ο άντρας σηκώθηκε από τη άσφαλτο αμέσως, επομένως δεν πρέπει να τραυματίστηκε σοβαρά.

Οι τοπικές Αρχές δε θα αργήσουν να συλλάβουν τον επικίνδυνο οδηγό, καθώς όπως θα δείτε και στο παρακάτω video η πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκίνητου διακρίνεται ξεκάθαρα.



Related Articles

Εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα: Πότε ο Δήμος δικαιούται να τα μαζεύει; Στο Ηράκλειο οι γερανοί άρχισαν να σηκώνουν!

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει στη δική σας ή σε κάποια άλλη γειτονιά κάποιο αυτοκίνητο, το οποίο σαπίζει στο ίδιο σημείο

To πρώτο αυτοκίνητο του Μπάτμαν σε μινιατούρα Lego (video)

To 1989 έκανε πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη η σκοτεινή φιγούρα του Μπάτμαν και από τότε ο άνθρωπος-νυχτερίδα έγινε σύμβολο της

Πώς εξολοθρεύεται ο κορωνοϊός μέσα στο αυτοκίνητο;

Όπως έχουν αναφέρει πολλές φορές οι επιστήμονες ο κορωνοϊός μπορεί να παραμείνει πάνω σε διάφορες επιφάνειες. Το είδος τώρα της