Breaking News

Με ενσωματωμένες οθόνες στις πόρτες το νέο Audi E-Tron

Με ενσωματωμένες οθόνες στις πόρτες το νέο Audi E-Tron

Εν όψει της πλήρης αποκάλυψης του νέου E-Tron η Audi ξεκίνησε τη διαδικασία εκ των έσω και κατάφερε ήδη να μας εντυπωσιάσει.

Όπως θα δείτε λοιπόν και στις παρακάτω φωτογραφίες υπάρχει κάτι καινοτόμο στο εσωτερικό του νέου E-Tron, το οποίο παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στην Κοπεγχάγη της Δανίας.

Αυτό εντοπίζεται στα πάνελ των εμπρός θυρών, όπου υπάρχουν ενσωματωμένες οθόνες. Ο ρόλος του είναι να προβάλουν την εικόνα που καταγραφούν οι προαιρετικές κάμερες που αντικαθιστούν τους παραδοσιακούς πλευρικούς καθρέπτες. Το νέο E-Tron θα είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής που θα διατίθεται με πλευρικές κάμερες αντί για καθρέπτες.

Το εσωτερικό του νέου E-Tron συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις δυο μεγάλες οθόνες αφής στην κεντρική κονσόλα από τις οποίες ελέγχονται όλες οι λειτουργίες του οχήματος. Παράλληλα το νέο E-Tron θα μπορεί να εξοπλιστεί με ψηφιακό πίνακα οργάνων και ηχοσύστημα της Bang&Olufsen με 16 ηχεία και ισχύ 705 Watt.

Τέλος, η Αudi επισημαίνει ότι παρά τη χαμηλή γραμμή οροφής του E-Tron οι χώροι για τα κεφάλια και τα πόδια των πίσω επιβατών είναι αναπαυτικοί.



Related Articles

Έρχεται το μικρότερο SUV της Skoda (video)

Ήταν αναμενόμενο η Skoda να εμπλουτίσει τη γκάμα των SUV της, καθώς μετά το μεγάλο Kodiaq και το μεσαίο Karoq,

H όψη και η κεντρική κονσόλα της νέας Mercedes CLS

Την πρώτη σκοτεινή φωτογραφία της νέας CLS δημοσίευσε η Mercedes, η πρεμιέρα της οποίας θα πραγματοποιηθεί 27 Νοεμβρίου στο Σαλόνι

Νέο Nissan X-Trail: Πότε έρχεται-σε ποιο μοντέλο μοιάζει;

Το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία του ετοιμάζεται να γράψει το μεγαλύτερο SUV στη γκάμα της Nissan, το X-Trail. Την ερχόμενη