Breaking News

Το νέο Land Rover Defender σε extreme off-road δοκιμές (video)

Το νέο Land Rover Defender σε extreme off-road δοκιμές (video)

Οι οπαδοί της καθαρόαιμης off-road περιπέτειας έχετε κάθε λόγο να είστε χαρούμενοι, καθώς η Land Rover ανακοίνωσε επίσημα ότι το νέο Defender είναι υπό εξέλιξη.

Το επερχόμενο Defender ντυμένο με βαρύ καμουφλάζ έκανε απόβαση στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, ώστε να πραγματοποιήσει εκεί τις απαραίτητες δοκιμές του στην ποικιλία θερμοκρασιών (από -4 έως +48 βαθμούς Κελσίου) και εδαφών (θα ανέβει σε υψόμετρο 3.962 μέτρων)  που προσφέρει η βόρεια Αμερική.

Παράλληλα η Land Rover θα επαναφέρει μετά από απουσία 21 ετών το εμβληματικό Defender στην αγορά των Η.Π.Α και του Καναδά το 2020. Η αποκάλυψη για τη νέα γενιά του Defender θα πραγματοποιηθεί εντός του 2019, χωρίς όμως να διευκρινίζεται πότε ακριβώς.

Ωστόσο μπορούμε να διακρίνουμε το παραδοσιακά τετραγωνισμένο σχήμα της καμπίνας, ενώ η Land Rover δηλώνει ότι θα διαφέρει σημαντικά στην εξωτερική και εσωτερική του σχεδίαση, αλλά και ότι θα ενσωματώνει προηγμένα τεχνολογικά σύστημα.

Από τον Ιανουάριο του νέου έτους το Defender θα υποβληθεί σε εξαντλητικές δοκιμές εντός και εκτός ασφάλτου, ενώ μια μικρή γεύση από τα «βασανιστήρια» του μπορείτε να πάρετε μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες.



Related Articles

Καμία σχέση δε θα έχει το νέο Opel Astra με το παρελθόν του

Μια πρώτη γεύση από την επόμενη γενιά του Astra μας δίνει η Opel, μέσα από μια σειρά τμηματικών φωτογραφιών του.

Αποκαλύφτηκε το νέο Renault Clio (video)

Η Renault επέλεξε να σχεδιάσει σχεδόν από λευκό χαρτί το εσωτερικό του νέου Clio, ωστόσο για την εξωτερική του εικόνα

Πιστεύεις ότι ξέφυγε σε μέγεθος η μάσκα στη νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer; (video)

Πρεμιέρα έκανε η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer, η οποία αποτελεί την πρόταση της βαυαρικής εταιρείας στα πολυχρηστικά μοντέλα.