Breaking News

Η Μercedes 300 SL για τον πατέρα και η AMG GT C για το υιό (video)

Η Μercedes 300 SL για τον πατέρα και η AMG GT C για το υιό (video)

Κάπου σε ένα γκαράζ το μακρινό 1979 ένα μικρό αγόρι ρώτησε τον πατέρα του πως αισθάνεται όταν οδηγεί ένα roadster, όπως η Μercedes 300 SL;

Η απάντηση ήταν μονολεκτική, αλλά περιεκτική. Ασύγκριτα. Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια για να καταλάβει το μικρό αγόρι τι εννοούσε ο πατέρας του, καθώς ορισμένα πράγματα στη ζωή δε μπορούν να διδαχτούν από άλλους, αφού πρέπει να τα ζήσεις για να αντιληφτείς την άξια τους.

Ενήλικας και ώριμος πια το μικρό αγόρι έχοντας το ίδιο πάθος για τα roadster της Μercedes, που προφανώς κληρονόμησε από τον πατέρα του, οδηγεί την εκρηκτική AMG GT C.

Το γερμανικό supercar τροφοδοτείται από V8 biturbo κινητήρα 4.0 λίτρων απόδοσης 557 ίππων. Η πλούσια ροπή των 680 Nm διατίθεται από τις 1.900-5.750 σ.α.λ, ενώ οι επιδόσεις της κόβουν την ανάσα με επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δευτ. και τελική ταχύτητα 316 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
300 SLAMG GT CΜercedes

Related Articles

Τράκαρε Ford Mustang και Rolls-Royce που δεν του ανήκουν!

Στο συγκεκριμένο οδηγό μάλλον θα απαγορευτεί η είσοδος σε όλες τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων μετά από το ατύχημα που προξένησε.

Το Nissan GT-R που δεν κολλάει στο χώμα (video)

Αυτό το Nissan GT-R που θα σας παρουσιάσουμε είναι ξεχωριστό, καθώς εν μέρει έχει μεταλλαχτεί ο χαρακτήρας του. Τι ακριβώς

Η νέα Continental GT Azure «αντιγράφει» μια ιστορική Bentley

Στο σώμα μια μοναδικής Bentley Continental GT μετενσαρκώθηκε η ιστορική R-Type Continental JAS 949 με αφορμή τα 70α της γενέθλια.