Breaking News

Τι οδήγησε στην καταστροφή αυτής της Ferrari 458 Spider; (video)

Τι οδήγησε στην καταστροφή αυτής της Ferrari 458 Spider; (video)

Προσοχή, στο παρακάτω video ακολουθούν σκληρές εικόνες, καθώς προβάλλεται η καταστροφή μιας πανέμορφης Ferrari 458 Spider, επομένως καλό θα ήταν οι λάτρεις των ιταλικών supercars να απομακρυνθούν από τις οθόνες.

Πραγματικά σφίγγεται το στομάχι σου όταν βλέπεις τη δαγκάνα του γερανού να πετάει βίαια στην άσφαλτο την Ferrari 458 Spider κατεβάζοντας τη από το φορτηγό που τη μετέφερε και έπειτα να τη συνθλίβει αργά και βασανιστικά.

Πώς κατέληξε όμως η 458 Spider να έχει ένα τόσο άσχημο θάνατο; Υπεύθυνος θεωρείται ο ιδιοκτήτης της, Ζάχιντ Χαν, ένας 31χρονος εκατομμυριούχος επιχειρηματίας, ο οποίος τη στάθμευσε παράνομα έξω από δικαστήριο όπου είχε φτάσει, καθώς δικάζονταν για μια υπόθεση που αφορούσε ακίνητο του που νοίκιαζε.

Η αστυνομία σήκωσε την 458 Spider και έπειτα τη χαρακτήρισε όχημα κατηγορίας Β που της απαγόρευε να κυκλοφορεί στο δρόμο καθώς είχε επισκευαστεί έπειτα από μια σοβαρή σύγκρουση. Παράλληλα ο Ζάχιντ κατηγορούνταν μαζί με τον αδελφό του για  κλοπές αυτοκινήτων που κυκλοφορούσαν με παράνοες πινακίδες.

Όταν ο Ζάχιντ εμφανίστηκε και πάλι στο δικαστήριο για να αποδείξει ότι η 458 Spider του άνηκε νόμιμα και τα εξαρτήματα που έχει χρησιμοποιήσει για την επισκευή της ήταν αυθεντικά πληροφορήθηκε ότι ήδη έχει αποσταλεί για καταστροφή από τη βρετανική αστυνομία.


Tags assigned to this article:
458 SpiderFerrariκαταστροφή

Related Articles

Πώς βρέθηκε στο γκρεμό αυτή η Bugatti Veyron;

Άσχημη κατάληξη είχε η βόλτα μιας Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse στη μακρύτερη οροσειρά του κόσμου, στις Άνδεις. Δε γνωρίζουμε

Έκλεψαν τους τροχούς μιας Porsche Panamera

Δε μπορούμε να φανταστούμε την απογοήτευση που αισθάνθηκε ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης Porsche Panamera όταν την αντίκρυσε σε αυτή την

Η Bugatti Chiron τώρα και με ηλιοροφή

To να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο στην εξοπλιστική του λίστα ηλιοροφή δεν είναι μια ιδιαίτερη είδηση, εκτός και αν πρόκειται για