Breaking News

Διακόσμησε το σαλόνι του με μια Pagani Zonda Revolucion

Διακόσμησε το σαλόνι του με μια Pagani Zonda Revolucion

Μεγάλη αδυναμία φαίνεται πως έχει ο συγκεκριμένος, πλούσιος προφανώς, κύριος στα μοντέλα της Pagani, καθώς δεν του αρκεί να έχει στο γκαράζ του τα ιταλικά supercars, αλλά θέλει τα βλέπει και εντός της οικείας του.

Ο λόγος για τον εκκεντρικό Πάμπλο Πέρεζ, ο οποίος έχει στην κατοχή του μια σπάνια Pagani Huayra BC και μια αγωνιστική Zonda Revolucion. Επειδή λοιπόν ήθελε να ξαπλώνει στον καναπέ του και να θαυμάζει την Zonda Revolucion την κρέμασε με μια ειδική κατασκευή στον τοίχο του σαλονιού του.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για μια διακοσμητική ή λειτουργική Zonda Revolucion που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για αυτόν το σκοπό. Υπάρχει επίσης η πληροφορία ότι πρόκειται για μια αληθινή Zonda Revolucion από την οποία έχει αφαιρεθεί ο V12 κινητήρας των 6.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 800 ίππους και 730 Nm ροπής.


Tags assigned to this article:
Huayra BCPaganiZonda Revolucion

Related Articles

Το καπό της Porsche 911 έγινε γραφείο

Αν δεν επαρκούν τα  χρήματά σας για να βάλετε την Porsche 911 στο γκαράζ, τότε μπορείτε να την έχετε στο

Τι οδήγησε στην καταστροφή αυτής της Ferrari 458 Spider; (video)

Προσοχή, στο παρακάτω video ακολουθούν σκληρές εικόνες, καθώς προβάλλεται η καταστροφή μιας πανέμορφης Ferrari 458 Spider, επομένως καλό θα ήταν

Στα ύψη η τιμή δημοπρασίας της πρώτης Rolls-Royce Phantom

Όπως είχε ανακοινώσει η Rolls-Royce η πρώτη νέα Phantom που θα κατασκευαστεί θα βγει σε δημοπρασία. Έτσι και έγινε λοιπόν