Breaking News

Θύμα πυρκαγιάς μια Lamborghini Huracan Performante

Θύμα πυρκαγιάς μια Lamborghini Huracan Performante

Άδοξο τέλος είχε μια Lamborghini Huracan Performante, καθώς κάηκε ολοσχερώς όταν ο ιδιοκτήτης της σταμάτησε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων για ανεφοδιασμό.

Σύμφωνα με μαρτυρία το ατύχημα συνέβη όταν μια Chrysler που βρίσκονταν στο ίδιο πρατήριο υγρών καυσίμων ξεκίνησε να φύγει έχοντας ακόμα την αντλία συνδεδεμένη στο ρεζερβουάρ της, με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά.

Η Huracan Performante ανεφλέγη αμέσως, καθώς πετάχτηκε πάνω της βενζίνη από την κομμένη αντλία. Το αποτέλεσμα ήταν να καταστραφεί ολοσχερώς το ιταλικό supercar, όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία.

Ο ιδιοκτήτης της Huracan Performante αναφέρει ότι ξαφνικά είδε μια τεράστια φλόγα έξω από το παράθυρο και έτρεξε στην απέναντι πλευρά του δρόμου ειδοποιώντας την πυροσβεστική, ενώ δε γνώριζε ότι καίγονταν το αυτοκίνητο του.

Τυχερή στάθηκε μια Lamborghini Gallardo Spyder που συνόδευε την Huracan Performante. Ευτυχώς όλοι απομακρύνθηκαν έγκαιρα από το πρατήριο υγρών καυσίμων και έτσι είχαμε μόνο υλικές ζημιές.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Σχεδόν μισό εκατομμύριο κοστίζει το αγωνιστικό Nissan GT-R

Το εκρηκτικό Nissan GT-R μπορεί άνετα να εισβάλει μέσα σε μια πίστα και να καταπλήξει, ωστόσο η ιαπωνική εταιρία προσφέρει

Η γυναίκα που έχει αγοράσει δέκα Porsche 911 (video)

Ποιος είπε ότι η αγάπη για τη θρυλική Porsche 911 είναι αποκλειστικά αντρικό «άθλημα»; Αυτό το μύθο καταρρίπτει σίγουρα με

Μια Lamborghini συγκρούστηκε και κόπηκε στη μέση (video)

Το σοβαρό αυτό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χτες τα ξημερώματα στο Μαϊάμι, όταν μια μαύρη Lamborghini προσέκρουσε πάνω σε ένα δέντρο.