Breaking News

Το μέρος όπου δεν υπάρχει άλλη Porsche σε απόσταση 1.400 χλμ. (video)

Το μέρος όπου δεν υπάρχει άλλη Porsche σε απόσταση 1.400 χλμ. (video)

Σίγουρα δε συναντάμε πολλά μοντέλα της Porsche όταν κυκλοφορούμε στους δρόμους της Ελλάδας, ωστόσο κάπου στον κόσμο υπάρχει ένα μέρος, όπου βρίσκεται μόνο ένα μοντέλο της γερμανικής εταιρείας των supercars.

Μάλιστα η πλησιέστερη Porsche βρίσκεται σε απόσταση άνω των 1.400 χλμ. Αυτό μας κάνει να χαρακτηρίσουμε την εν λόγω κόκκινη 911 Targa (Type 964), ως την πιο μοναχική που υπάρχει.

Πού βρίσκεται όμως αυτό το μέρος; Ο λόγος για το απομακρυσμένο νησί Νόρφολκ του Ειρηνικού Ωκεανού, το οποίο θα το βρείτε στο χάρτη, 1.400 χλμ. μακριά από την ανατολική ακτή της Αυστραλίας. Πρόκειται για ένα από τα μικρότερα νησιά στον κόσμο με έκταση μόλις 35 τ. χλμ. και πληθυσμό 1.748 κατοίκους.

Στο νησί Νόρφολκ υπάρχουν λίγοι δρόμοι, ένας μόνο φωτεινός σηματοδότης και όριο ταχύτητας για τα οχήματα τα 50 χλμ./ώρα. Επομένως δεν είναι και το καταλληλότερο μέρος για να ζήσει ένα μοντέλο επιδόσεων, όπως μια Porsche. Έχει ενδιαφέρον όμως να μάθετε στο παρακάτω video γιατί την επέλεξε ο ιδιοκτήτης της.


Tags assigned to this article:
911 TargaPorscheνησίΝόρφολκ

Related Articles

Μισό εκατομμύριο τουβλάκια Lego για να χτιστεί η McLaren Senna

Μια πραγματική υπερπαραγωγή της Lego αποτελεί το πιστό αντίγραφο της McLaren Senna που χτίστηκε φυσικά με τα διάσημα τουβλάκια της.

Δυνατό το άγγιγμα του ανέμου μέσα στη νέα McLaren 600LT Spider (video)

Την ανοιχτή έκδοση της 600LT Coupe παρουσίασε η McLaren δημιουργώντας το πέμπτο μοντέλο της που εντάσσεται στην οικογένεια των Longtail

715.000 ευρώ για την Lamborghini Huracan του Πάπα Φραγκίσκου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δημοπρασία της Huracan που είχε δωριθεί στον Πάπα Φραγκίσκο από την Lamborghini για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η