Breaking News

Ακούστε τη νέα εξάτμιση της McLaren 570S (video)

Ακούστε τη νέα εξάτμιση της McLaren 570S (video)

Για τους νοσταλγούς του χαρακτηριστικού ήχου που αναπαρήγαγαν οι ατμοσφαιρικοί κινητήρες και έχει πλέον νοθευτεί από του συγχρόνους υπερτροφοδοτούμενους η McLaren δίνει τη λύση.

Ο V8 biturbo κινητήρας της 570S χωρητικότητας 3.8 λίτρων, ισχύος 570 ίππων και 601 Nm ροπής λοιπόν αποκτά πιο άγρια χροιά, χάρη στη νέα εξάτμιση τιτανίου που δημιούργησε το τμήμα MSO (McLaren Special Operations) της βρετανικής εταιρία των supercars.

Η εν λόγω εξάτμιση θα προσφέρεται σε όλα τα μοντέλα της γκάμας Sports Series συμπεριλαμβανομένων των  570S coupe, 570S spider και 570GT coupe. Ανεβάστε λοιπόν την ένταση στα ηχεία σας και πατήστε play στο παρακάτω video.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
570GT570SMcLarenMSO

Related Articles

Ο κορωνοϊός έριξε τις πωλήσεις της Porsche

H πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει σε παγκόσμιο επίπεδο μεγάλη πτώση στις πωλήσεις αυτοκινήτων, ενώ ανεπηρέαστη από αυτή την κατάσταση

Η αειθαλής Jaguar XJR-15 ψάχνει νέο ιδιοκτήτη

Τι και αν έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την εμφάνιση της Jaguar XJR-15, αυτή εξακολουθεί να παραμένει φουτουριστική και ποθητή.

To αυτοκίνητο με την ταχύτερη επιτάχυνση στον κόσμο

Αν το μυαλό σας πηγαίνει σε κάποια γνωστή κατασκευάστρια εταιρεία supercars, τότε κάνετε λάθος. Το αυτοκίνητο με την ταχύτερη επιτάχυνση