Breaking News

Απόβαση της McLaren 720S στη Βοστόνη (video)

Απόβαση της McLaren 720S στη Βοστόνη (video)

Το να βλέπεις από κοντά τη νέα McLaren 720S σίγουρα δεν είναι το πιο συνηθισμένο θέαμα.

Έτσι λοιπόν ήταν αναμενόμενο να συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου έξω από την τοπική αντιπροσωπία της McLaren στη Βοστόνη για να δει τη νέα 720S να αποβιβάζεται από το φορτηγό που τη μετέφερε.

Δεκάδες φωτογραφικές μηχανές, κάμερες και βλέμματα παρακολουθούσαν την 720S να καταβαίνει τη ράμπα του φορτηγού με μεγάλη προσοχή. Φανατιστείτε την ευθύνη που είχε ο οδηγός της, καθώς το βρετανικό supercar κοστίζει πάνω από 250.000 ευρώ.

Για να αποφύγει τις γρατζουνιές, τη σκόνη και ίσως το μάτιασμα η 720S ήταν καλυμμένη με ένα ειδικό λευκό προστατευτικό υλικό το οποίο, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της.

H νέα 720S αποτελεί την αντικαταστάτρια της 650S, ενώ  ο V8 twin-turbo κινητήρας των 4.0 λίτρων αποδίδει 720 ίππους και 770 Nm ροπής. Οι επιδόσεις της κόβουν την ανάσα, καθώς για την επιτάχυνση από 0-100 χλ./ώρα χρειάζονται μόλις 2,9 δευτ. και η βελόνα στο ταχύμετρο της μπορεί να δείξει μέχρι 341 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
650S720SMcLaren

Related Articles

Αυτό είναι το τελευταίο Volvo με diesel κινητήρα – Στο μέλλον μόνο ηλεκτρικά μοντέλα (φωτογραφίες)

H Volvo ανακοίνωσε την οριστική κατάργηση των πετρελαιοκινητήρων από τη γκάμα της. Δεν ήταν μια ξαφνική απόφαση, καθώς είχε ανακοινώσει

Το Nissan 370Z θα έχει συνέχεια… (video)

Με έμμεσο τρόπο η Nissan ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στα σκαριά ο διάδοχος του 370Z. Η ιαπωνική εταιρεία λοιπόν δημοσίευσε ένα

Ξεφόρτωσε τη Jaguar από τη νταλίκα λες και ήταν σακί με πατάτες (video)

Δε θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να είμαστε στη θέση του ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης μαύρης Jaguar F-Type. Όχι επειδή δε