Breaking News

Κάθε δέκα λεπτά πωλείται ένα Nissan Kicks

Κάθε δέκα λεπτά πωλείται ένα Nissan Kicks

Σαν ζεστό ψωμί πουλάει το Nissan Kicks στις αγορές της Λατινικής Αμερικής, σύμφωνα πάντα με την ιαπωνική εταιρία.

Τα στοιχεία της Nissan λοιπόν αναφέρουν ότι το 2017 στη Λατινική Αμερική συνολικά πουλήθηκαν 58.000 Kicks. Εναλλακτικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι την προηγούμενη χρονιά κάθε ώρα πωλούνταν 6,5 Kicks ή ένα κάθε 10 λεπτά. Παράλληλα η Nissan αναφέρει ότι το Kicks ήταν το πρώτο SUV σε πωλήσεις στη Βραζιλία τον περασμένο Μάρτιο αφήνοντας πίσω τους ανταγωνιστές του.

Η Nissan αποδίδει την επιτυχία του Kicks στη μοντέρνα εξωτερική του σχεδίαση, η οποία διακρίνεται για τη χαρακτηριστική μάσκα σχήματος V-motion τους LED προβολείς, τη διχρωμία ανάμεσα στο αμάξωμα και στην ελαφρώς κεκλιμένη οροφή του που δίνει μια coupe αισθητική.

Στο εσωτερικό του τώρα συναντάμε οθόνη 7 ιντσών, άνετους χώρους για τους επιβάτες και πορτμπαγκάζ 432 λίτρων. Ιδιαιτέρα αποδοτικός χαρακτηρίζεται ο κινητήρας των 1.6 λίτρων που το τροφοδοτεί σε συνεργασία με το αυτόματο κιβώτιο XTRONIC CVT.


Tags assigned to this article:
KicksNissanΛατινική Αμερική

Related Articles

Οι πόρτες που ανοίγουν μόνες τους σε Jaguar και Land Rover

Σε πρωτότυπη μορφή προς το παρόν παρουσιάζει η Jaguar και η Land Rover την έξυπνη θα λέγαμε ιδέα να ανοίγει

Opel Corsa του 1993 φτάνει τα 160 χλμ./ώρα! (video)

Στη Γερμανία υπάρχουν οι αυτοκινητόδρομοι Autobahn, στους οποίους δεν ισχύουν όρια ταχύτητας, επομένως αποτελούν τον παράδεισο για τα supercars που

Ηλιακά πάνελ σκεπάζουν τις εγκαταστάσεις της Nissan

Ολόκληρη την τεράστια οροφή στο Κέντρο Ανταλλακτικών της που βρίσκεται στην Ολλανδία αποφάσισε να καλύψει με ηλιακά πάνελ η Nissan.