Breaking News

Έκθεση με σημαντικά μοντέλα της Porsche

Έκθεση με σημαντικά μοντέλα της Porsche

Τα κυριότερα κεφάλαια από την ιστορία των 70 ετών της παρουσιάζει η Porsche διοργανώνοντας μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα Έκθεση κλασικών της μοντέλων στο Βερολίνο.

Ο λόγος που επιλέχτηκε η πρωτεύουσα της γερμανικής χώρας ήταν διότι εκεί η Porsche κατασκεύασε την πρώτη 356, η οποία φυσικά δεν είναι απούσα από την εν λόγω Έκθεση. Το «παρών» δίνει επίσης η πρώτη Boxster και το ροζ αγωνιστικό 917/20 με τον αριθμό 23 που έτρεχε για την Porsche στο Λε Μαν.

Το μέλλον τώρα της Porsche εκπροσωπεί η ηλεκτροκίνητη Mission E Concept και η Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo. Ανάμεσα στα νεότερα μοντέλα της Porsche είναι και η πράσινη 911 με τον αριθμό ορόσημο παραγωγής του ενός εκατομμυρίου.

Αν λοιπόν βρεθείτε στο Βερολίνο αξίζει να επισκεφτείτε τη συγκεκριμένη Έκθεση που φιλοξενείται στον χώρο Drive του Ομίλου Volkswagen. Η είσοδος είναι δωρεάν, επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 10:00 έως τις 20:00.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τη συμπλήρωση επτά δεκαετιών η Porsche θα διοργανώσει μια αντίστοιχη έκθεση και στο Τσούφενχαουζεν.

Περισσότερα στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Ακούστε τον ήχο από την εξάτμιση του νέου Hyundai i20 N

H Hyundai επιβεβαίωσε οπτικά και ηχητικά την έλευση του νέου και ισχυρότερου i20 N, το οποίο θα λανσαριστεί το πρώτο

Ρεκόρ παραγωγής μισού εκατομμυρίου για το Fiat 500X

Ήταν το 2014 όταν η Fiat παρουσίασε το crossover 500Χ, ενώ σχεδόν πέντε χρόνια μετά είναι στην ευχάριστη θέση να

H Hyundai χάρισε αυτοκίνητο σε δωδεκαμελή οικογένεια

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η Hyundai Αμερικής, καθώς αποφάσισε να δωρίσει στην οικογένεια Beauchene ένα ολοκαίνουργιο Palisade. Μάλιστα η