Breaking News

Πρώτη γεύση από το νέο Subaru Forester

Πρώτη γεύση από το νέο Subaru Forester

Ένα τμήμα από το νέο Forester και συγκεκριμένα το πίσω φωτιστικό του σώμα, μας δείχνει η Subaru στην παραπάνω σκοτεινή φωτογραφία.

Αυτό που μπορούμε να παρατηρήσουμε προς το παρόν είναι ότι το επάνω Led τμήμα του φωτιστικού σώματος έχει σχήμα “C” και επεκτείνεται στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πέμπτη γενιά του Forester θα χρησιμοποιεί τη νέα πλατφόρμα SGP (Subaru Global Platform) της Subaru, όπως τα νέα  Impreza και ΧV. Παράλληλα αναμένεται να διαθέτει το σύστημα τετρακίνησης Symmetrical All-Wheel Drive και τετρακύλινδρους boxer κινητήρες που θα συνδυάζονται με αυτόματα κιβώτια CVT.

Η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε ότι η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Forester θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης. Mάλιστα την αποκάλυψη του νέου Forester θα την κάνει ο ίδιος ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Subaru, Takeshi Tachimori.


Tags assigned to this article:
ForesterImprezaSubaruTakeshi TachimoriΧV

Related Articles

Μαντέψτε πόσα Toyota RAV4 έχουν πουληθεί από το 1994 (video)

Ένα νέο ρεκόρ πέτυχε το δημοφιλές RAV4, καθώς σύμφωνα με την Toyota οι συνολικές του πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο από

Κλασσικά μοντέλα της Renault έγιναν ταξί (video)

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι ζήτησαν ένα όχημα από τη γαλλική εταιρία Marcel για να τους μεταφέρει στους προορισμούς

Οικονομικό και ηλεκτρικό SUV από την Toyota – Το νέο Urban SUV Concept έρχεται το 2024 (φωτογραφίες)

H Toyota δεν είναι από τις αυτοκινητοβιομηχανίες που εισήλθαν δυναμικά στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης, ωστόσο αυτό πρόκειται να αλλάξει