Breaking News

Απόπειρα κλοπής μιας Bentley στο πάρκινγκ του σουπερμάρκετ – Χτύπησαν και πέταξαν έξω τον οδηγό (βίντεο)

Απόπειρα κλοπής μιας Bentley στο πάρκινγκ του σουπερμάρκετ – Χτύπησαν και πέταξαν έξω τον οδηγό (βίντεο)

Θρασύτατη επίθεση δέχτηκε ο ιδιοκτήτης μιας Bentley, όταν τρία άτομα επιχείρησαν να του κλέψουν το υπερπολυτελές του SUV.

Το απίστευτό περιστατικό συνέβη στο παρκινγκ ενός σουπερμάρκετ στο Νιου Τζέρσεϊ, ενώ καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας του χώρου, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Ο νεαρός οδηγός μόλις είχε σταθμεύσει την Bentley Bentayga και είχε ανοίξει την πόρτα του για να αποβιβαστεί.

Τότε του όρμησαν συνολικά τρία άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, οι δυο από τη μεριά του οδηγού και ο άλλος από τη μεριά συνοδηγού. Προσπάθησαν να τον βγάλουν έξω από το όχημα με τη βία, αλλά ο νεαρός αντιστάθηκε σθεναρά, όμως τελικά κατάφεραν να τον ρίξουν στην άσφαλτο.

Διαβάστε επίσης: Η νέα Continental GT Azure «αντιγράφει» μια ιστορική Bentley

Τότε ένας από τους ληστές μπήκε στη θέση του οδηγού και έκλεισε την πόρτα, ωστόσο δεν κατάφερε να εκκινήσει την Bentley Bentayga, καθώς ο ιδιοκτήτης είχε ευτυχώς πάνω του το κλειδί, ενώ τράπηκε αμέσως σε φυγή, έχοντας ευτυχώς μόνο λίγες γρατζουνιές. Έτσι οι τρεις ληστές αποχώρησαν από το σημείο χωρίς να καταφέρουν το στόχο τους, ενώ αναζητούνται από την αστυνομία.

Ο Δήμαρχος της πόλης μιλώντας για το περιστατικό, ανέφερε ότι έχει τετραπλασιαστεί η παρουσία της αστυνομίας στους δρόμους, ενώ χρησιμοποιούνται στις περιπολίες πάνω από 80 συσκευές ανάγνωσης πινακίδων κυκλοφορίας. Σημειώνεται ότι ο νεαρός οδηγός της Bentley Bentayga δέχεται δεύτερη φορά ανάλογη επίθεση, καθώς την πρώτη φορά είχαν καταφέρουν να του κλέψουν μια Mercedes G-Class.

Υπενθυμίζουμε ότι η Bentley Bentayga, χάρη στον W12 κινητήρα των 6.0 λίτρων έχει ισχύ 608 ίππων, ενώ μπορεί να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός μόλις 4,1 δευτ. και να φτάσει τα 301 χλμ./ώρα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Ατύχημα εντός πίστας για την Porsche 911 GT2 RS

Καμαρωτή και γεμάτη αυτοπεποίθηση μπήκε η συγκεκριμένη πράσινη Porsche 911 GT2 RS στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, αλλά αποχώρησε από εκεί

Η στιγμή που αρπάζει φωτιά ο κινητήρας μιας Corvette εν κινήσει (βίντεο)

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ο οδηγός μιας Chevrolet Corvette C8 Stingray, καθώς μια χαλαρή βόλτα μετατράπηκε σε εφιάλτης. Το αμερικάνικο

Ο «γιατρός» στην Pista (video)

Αποκρυπτογραφώντας τον παραπάνω τίτλο στη θέση του «γιατρού» μπαίνει το παρατσούκλι του Βαλεντίνο Ρόσι, ενώ η λέξη Pista έχει διπλή