Breaking News

Μια γυναίκα προτιμάει μοτοσυκλέτα ή την Lamborghini Urus; (video)

Μια γυναίκα προτιμάει μοτοσυκλέτα ή την Lamborghini Urus; (video)

Η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση θα ήταν αρκετά πιο εύκολη αν η εν λόγω γυναίκα δεν ήταν η Κιάρα Φοντάνεσι, η οποία είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Motocross.

Όπως θα την ακούσετε να λέει και στο παρακάτω video καβάλησε για πρώτη φορά δίκυκλο σε ηλικία 2,5 ετών και από τότε αρνείται να κατέβει. Στον πρώτο της αγώνα συμμετείχε για πλάκα, ωστόσο μαγεύτηκε από το άθλημα μέχρι που της δόθηκε η ευκαιρία να τρέξει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η καθημερινότητα της περιλαμβάνει πολύωρες και σκληρές προπονήσεις, από τις οποίες μάλιστα δηλώνει εξαρτημένη, ενώ οι έξι τίτλοι που έχει κατακτήσει σίγουρα έχουν δικαιώσει την προσπάθεια της.

Η Lamborghini προσκάλεσε την Κιάρα να οδηγήσει μέσα σε χωμάτινη πίστα όχι τη μοτοσυκλέτα της, αλλά τη νέα Urus. H ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη όχι μόνο από τη δυναμική εμφάνιση του πρώτου SUV που κατασκεύασε η ιταλική εταιρεία, αλλά και από τον σύστημα διεύθυνσης της Urus, καθώς το τιμόνι τοποθετούσε όπου ακριβώς ήθελε τους τροχούς, κάτι που δεν περίμενε από ένα μεγάλο αυτοκίνητο.

Ο οδηγός αγώνων της Lamborghini Squadra Corse που βρισκόταν στο κάθισμα του συνοδηγού βλέποντας πως τα καταφέρνει η Κιάρα μέσα στην πίστα αναφώνησε «είσαι τρελή».

Η νέα Urus τροφοδοτείται από V8 twin-turbo κινητήρα 4.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 650 ίππους και 850 Nm ροπής, ενώ επιτρέπει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,6 δευτ., από 0-200 χλμ./ώρα εντός 12,8 δευτ. και τελική ταχύτητα 305 χλμ./ώρα.



Related Articles

Το νέο Milan Red των 1.325 ίππων

Οι περισσότεροι ξέρετε ως κατασκευάστριες εταιρείας των supercar τις γνωστότερες όπως Ferrari, Porsche και Lamborghini. Στο προσκήνιο ωστόσο προσπαθεί να

Ακούστε τη νέα εξάτμιση της McLaren 570S (video)

Για τους νοσταλγούς του χαρακτηριστικού ήχου που αναπαρήγαγαν οι ατμοσφαιρικοί κινητήρες και έχει πλέον νοθευτεί από του συγχρόνους υπερτροφοδοτούμενους η

Η Lamborghini Huracan ανέλαβε καθήκοντα κάμεραμαν

Στο μεροκάματο βγήκε η Lamborghini Huracan, καθώς πλέον δε θα βολτάρει χωρίς λόγο σε δρόμους και πίστες, αλλά θα κάνει