Breaking News

O Βαλερί Μπότας και ο Νίκλας Γκρόνχολμ οδηγούν στο χιόνι (video)

O Βαλερί Μπότας και ο Νίκλας Γκρόνχολμ οδηγούν στο χιόνι (video)

Ο πιλότος της Mercedes-AMG Petronas, Βαλερί Μπότας, έχει συνηθίσει να οδηγεί το μονοθέσιο του πάνω στην άσφαλτο μεγάλων πιστών, όπου διεξάγονται τα Γκραν Πρι.

Επομένως είναι μια πρόκληση για αυτόν να οδηγήσει πάνω στο χιόνι ένα διαφορετικής φιλοσοφίας όχημα, όπως αυτό το εκτός δρόμου καρτ. Την περιπέτεια αυτή την έζησε στην παγωμένη Φιλανδία, έχοντας στο πλευρό του τον οδηγό Rallycrosss Νίκλας Γκρόνχολμ, ο οποίος είναι γιός του θρυλικού οδηγού αγώνων Μάρκους Γκρόνχολμ.

Αφού φόρεσε λοιπόν το συνηθισμένο του εξοπλισμό δηλαδή γάντια, κράνος και φόρμα, άρχισε να αναστατώνει το λευκό τοπίο, ενώ όπως θα διαπιστώσετε και στο παρακάτω video φαίνεται ότι διασκέδασε με τη ψυχή του. Παράλληλα απέδειξε τις υψηλές οδηγικές του ικανότητες ακόμα και όταν η πρόσφυση είναι αρκετά χαμηλή παρότι τα ελαστικά των εκτός δρόμου καρτ είχαν καρφιά.



Related Articles

Προσπάθησε να παρκάρει και αναποδογύρισε το αυτοκίνητο (video)

Έχουμε δει επικές αποτυχημένες προσπάθειες στάθμευσης αυτοκινήτου, ωστόσο τη συγκεκριμένη σίγουρα θα τη θυμόμαστε για καιρό. Ο οδηγός του μαύρου

Ακούστε τον ήχο από την εξάτμιση του νέου Hyundai i20 N

H Hyundai επιβεβαίωσε οπτικά και ηχητικά την έλευση του νέου και ισχυρότερου i20 N, το οποίο θα λανσαριστεί το πρώτο

Αυτή η μινιατούρα από Lego κάνει ότι και το πραγματικό Tesla Model X (video)

Ίσως θα ήταν βαρετό να σας δείξουμε ακόμα μια φορά μια μινιατούρα αυτοκινήτου φτιαγμένη από τα διάσημα τουβλάκια της Lego,