Breaking News

Δεκάδες αυτοκίνητα «πνίγηκαν» μέσα σε πάρκινγκ (video)

Δεκάδες αυτοκίνητα «πνίγηκαν» μέσα σε πάρκινγκ (video)

Μια αρκετά δυσάρεστη έκπληξη περίμενε πολλούς επιβάτες όταν προσγειώθηκαν στο Αεροδρόμιο Λαβ Φιλντ του Ντάλας, καθώς όταν πήγαν να παραλάβουν τα αυτοκίνητα τους ενημερώθηκαν ότι ένα από τα πάρκινγκ είχε πλημμυρίσει.

Μάλιστα στα χαμηλότερα επίπεδα των πάρκινγκ Α και Β το νερό είχε καλύψει εντελώς τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, κάτι που σημαίνει ότι μάλλον έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές.

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας το νερό που έπεσε στο αεροδρόμιο από την έντονη βροχόπτωση έφτασε τα 83.82 χλστ., ενώ τα συνεργεία προσπαθούσαν να αντλήσουν το νερό, το οποίο εκτιμάται ότι συσσωρεύτηκε λόγω ενός προβλήματος στο σύστημα απορροής υδάτων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τουλάχιστον 30 αυτοκίνητα έχουν «πνιγεί» στο πάρκινγκ του αεροδρομίου, ενώ οι ιδιοκτήτες τους θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση αποζημίωσης στην ασφαλιστική τους εταιρεία, καθώς και έκθεση περιστατικού στο Γραφείο Διαχείρισης Κινδύνου του Ντάλας.

Τα πλάνα στο video που ακολουθεί αποκαλύπτουν το μέγεθος της καταστροφής.



Related Articles

Ο Κίμι Ράικονεν σε διαφήμιση ποτού (video)

Το 2012 στο Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι ο Κίμι Ράικονεν απευθυνόμενους προς την ομάδα του είπε «αφήστε με μόνο

Αυτό συμβαίνει όταν κάνεις παράνομα αναστροφή (video)

Ιδιαίτερα ριψοκίνδυνη είναι η παράνομη αναστροφής ενός οχήματος ειδικά σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας κάτι που μας αποδεικνύει και το παρακάτω

Μοτοσυκλέτα ετοιμάζει η Aston Martin

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε την Aston Martin για τα υπερπολυτελή και ταχύτατα supercars της, όπως η Vantage, η DB11, η Rapide