Breaking News

Τριπλό «τζακ ποτ» μέσα σε κοντέινερ – Βρέθηκαν μετά από δέκα χρόνια τρία ανέγγιχτα Tesla Roadster (εικόνες)

Τριπλό «τζακ ποτ» μέσα σε κοντέινερ – Βρέθηκαν μετά από δέκα χρόνια τρία ανέγγιχτα Tesla Roadster (εικόνες)

H Tesla παρουσίασε το 2008 το πρώτο της μοντέλο, το οποίο ονομάζονταν Roadster, ενώ αναμένεται στο εγγύς μέλλον ο διάδοχος του.

Σήμερα δε μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα ολοκαίνουργιο Roadster, καθώς έχει σταματήσει από το 2012 η παραγωγή του. Ωστόσο υπάρχουν τρία ανέγγιχτα Roadster, τα οποία δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ! Βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια μέσα σε ένα κοντέινερ κάπου στην Κίνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα τρία Roadster αγοράστηκαν από κάποιον και στάλθηκαν στην Κίνα, αλλά για άγνωστο λόγο, δεν τα αναζήτησε ποτέ κανείς. Σύντομα μάλλον τα Roadster θα βγουν από τη «φυλακή» τους, καθώς διατίθενται προς πώληση. Συγκεκριμένα, πωλείται ένα Roadster στη βασική έκδοση Very Orange, ένα στην έκδοση Very Orange Sport και ένα ακόμα στην έκδοση Radiant Red Sport.

Διαβάστε επίσης: Μυστηριώδης φωτιά έκαψε μόνο το εσωτερικό ενός Tesla Model 3

Ο αγοραστής όμως θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποθήκευσης των Roadster όλα αυτά τα χρόνια, ένα ποσό που μάλλον δε θα είναι αμελητέο. Παράλληλα ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να υπολογίσει και το κόστος των εργασιών που απαιτείται για κάθε αυτοκίνητο, το οποίο βρίσκεται σε ακινησία τόσα πολλά χρόνια, ώστε να καταστεί και πάλι λειτουργικό.

Σαφέστατα οι εργασίες αποκατάστασης δε θα είναι τόσο πολλές, σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο που διαθέτει κινητήρα εσωτερικής καύσης, ενώ μείζονος σημασίας είναι να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται η μπαταρία τους. Πάντως, αν δε βρεθεί σύντομα στην Κίνα αγοραστής για τα τρία Roadster θα επιστρέψουν στα μέσα Μαΐου στην Αμερική.



Related Articles

Κάτω από 25.000 ευρώ το νέο Volkswagen ID. 2all! Έρχεται και πιο φτηνό ηλεκτρικό μοντέλο

Αν το κόστος αγοράς, είναι ο μοναδικός αποτρεπτικός παράγοντας για να αγοράσετε αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο, τότε η Volkswagen σας κλείνει

Ποια είναι η αρχική τιμή του νέου ηλεκτρικού Jeep Avenger στην Ελλάδα;

Με ένα σημαντικό τρόπαιο στη φαρέτρα του ετοιμάζεται να ξεκινήσει την καριέρα του στη χώρα μας το νέο Jeep Avenger.

Μπήκε με Tesla σε λίμνη για να αποδείξει ότι τα ηλεκτρικά αντέχουν στο νερό! (video)

Ο ιδιοκτήτης ενός Tesla Model S Plaid βάλθηκε να αποδείξει ότι το αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητό του είναι ανθεκτικό στο νερό.