Breaking News

Οι αντιδράσεις συνοδηγών στην αστραπιαία επιτάχυνση του Tesla Roadster (video)

Οι αντιδράσεις συνοδηγών στην αστραπιαία επιτάχυνση του Tesla Roadster (video)

Κραυγές και ουρλιαχτά θαυμασμού, επιφωνήματα που εξέφραζαν δέος, στόματα και μάτια ορθάνοιχτα και το σώμα «κολλημένο» στο κάθισμα του συνοδηγού.

Έτσι αντέδρασαν όλοι όσοι είχαν την τύχη να κάνουν μια βόλτα με το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο Tesla Roadster. Η ενσωματωμένη κάμερα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου κατέγραφε τις αντιδράσεις όταν το νέο Roadster έκανε επίδειξη της απίστευτης ικανότητας του να επιταχύνει από 0-96 χλμ./ώρα εντός μόλις 1,9 δευτ.

Όσοι κάθισαν στο δεξί κάθισμα του νέου Roadster κατέγραψαν την εμπειρία τους αυτή με το smartphone τους, ενώ τα μαλλιά τους ανέμιζαν από την ανοιχτή οροφή. Υπενθυμίζουμε ότι το νέο Roadster μπορεί να προκαλέσει «ηλεκτροπληξία» στον οδηγό όχι μόνο με την αστραπιαία του επιτάχυνση από 0-96 χλμ./ώρα, αλλά και με την  τελική του ταχύτητα που ξεπερνά τα 400 χλμ./ώρα. Η αυτονομία που προσφέρουν στο νέο Roadster οι μπαταριές των 200 kWh ανέρχεται στα 1.000 χλμ.

Η αρχική τιμή του νέου Tesla Roadster διαμορφώνεται στα 169.560 ευρώ, ενώ για να το παραγγείλει κάποιος απαιτείται προκαταβολή 42.390 ευρώ. Σημειώστε ότι θα υπάρξει και μια ειδική έκδοση του που θα κοστολογείται στα 211.950 ευρώ.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
RoadsterTeslaεπιτάχυνση

Related Articles

Ηλεκτρικό μονοθέσιο για τη Formula E ετοιμάζει η Cupra (video)

Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες εισέρχονται στη Formula E, παρότι η δημοτικότητα της σε καμία περίπτωση δε συγκρίνεται με αυτή της Formula 1.

Το γαλλικό αυτόνομο λεωφορείο Navya Arma (video)

Η γαλλική εταιρεία Navya, η οποία παράγει ηλεκτρικά και αυτόνομα μικρά λεωφορεία ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει το πρώτο της εργοστάσιο

Αυτό είναι το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2019 (video)

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του Σαλονιού της Νέας Υόρκης, ανακοινώθηκε σε ποιο μοντέλο απονέμεται φέτος ο τίτλος του «Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της