Breaking News

Στις λάσπες κυλίστηκε μια Lamborghini Huracan (video)

Στις λάσπες κυλίστηκε μια Lamborghini Huracan (video)

Με το να είσαι κάτοχος μιας Lamborghini Huracan καταφέρνεις να τραβάς τα βλέμματα στο δρόμο, αλλά όχι το φιλοθεάμον κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκτός και αν κάνεις κάτι τρελό, όπως ο ιδιοκτήτης της εν λόγω Huracan στο Λος Άντζελες, ο οποίος χωρίς να δείξει κανένα απολύτως έλεος στο ιταλικό supercar το βούτηξε μέσα στις λάσπες.

Αφού επιδόθηκε για μερικά λεπτά σε donuts κατάφερε να καλύψει κάθε εκατοστό της Huracan με λάσπη. Μάλιστα η ποσότητα της παχιάς λάσπης ήταν τόσο μεγάλη που ο θηριώδης κινητήρας των 800 ίππων αντιμετώπισε πρόβλημα με την ψύξη του.

Βέβαια δεν ήταν τόσο τρελός όσο ήθελε να δείξει, καθώς είχε φροντίσει να προστατέψει το χρώμα καλύπτοντας την Huracan με ένα πλαστικοποιημένο υλικό, ενώ τοποθέτησε πλαστική ποδιά κάτω από τον εμπρός προφυλακτήρα για να μη γρατζουνιστεί.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι αφού εξασφάλισε τα πλάνα που ήθελε πήγε κατευθείαν την Huracan για πλύσιμο, ώστε να μην πετρώσει πάνω της η λάσπη.


Tags assigned to this article:
HuracanLamborghini

Related Articles

Μια απομίμηση της Ferrari 288 GTO

Εμφανισιακά αυτή η Ferrari 288 GTO είναι ολόιδια με το αυθεντικό ιταλικό supercar, ωστόσο δεν είναι παρά μια απομίμηση της.

Έσπασαν με την κλεμμένη Bentley τη γκραζόπορτα και εξαφανίστηκαν (video)

Κλοπές αυτοκινήτων δε γίνονται μόνο σε υποβαθμισμένες περιοχές, αλλά και σε κοσμοπολίτικες που θεωρούνται καλά φυλασσόμενες. Στο διάσημο λοιπόν Μαϊάμι

«Μαύρη» Παραμονή Πρωτοχρονιάς για τη συγκεκριμένη Ferrari – Διαλύθηκε πάνω σε δέντρα (φωτογραφίες)

Αντίο στο 2023, αλλά και στην πανάκριβη Ferrari του είπε ένας οδηγός την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς είχε ένα σοβαρό