Breaking News

Ποια μοντέλα της Ferrari κινδυνεύουν από πυρκαγιά;

Ποια μοντέλα της Ferrari κινδυνεύουν από πυρκαγιά;

Στην ανάκληση συνολικά 2.150 μοντέλων της προχωρά η Ferrari στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, καθώς εντοπίστηκε κίνδυνος να ξεσπάσει σε αυτά πυρκαγιά.

Σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία των supercars εξαιτίας ενός ελαττωματικού εξαρτήματος που προέρχεται από προμηθευτή ενδέχεται να σπάσει ένας διαχωριστής ατμών καυσίμου και να προκληθεί πυρκαγιά.

Το εν λόγω εξάρτημα έχει τοποθετηθεί στα μοντέλα 488 GTB, 488 Spiders, 812 Superfast, GTC4 Lusso, GTC4 Lusso T, χρονολογίας 2018-2019 αλλά και στην πανάκριβη LaFerrari Aperta.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε έπειτα από σχετικές αναφορές σε διάφορες αντιπροσωπείες, καθώς οι οδηγοί ενημερώθηκαν ότι κάτι συμβαίνει όταν άναψε η προειδοποιητική λυχνία του κινητήρα.

Το πρόγραμμα της ανάκλησης για τις Ferrari στην Αμερική θα ξεκινήσει στις  14 Απριλίου, ενώ όλες οι εργασίες θα γίνουν φυσικά χωρίς χρέωση. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τη Ferrari, καθώς ανακαλούνται 582 GTC4 Lusso και GTC4 Lusso T λόγω ελαττωματικής εξωτερικής χειρολαβής που δεν επιτρέπει το άνοιγμα της πόρτας.



Related Articles

Ξεπούλησε πριν παρουσιαστεί η νέα Lamborghini Sian Roadster (video)

Την cabrio έκδοση της Sian αποκάλυψε η Lamborghini, αφήνοντας σε κοινή θέα τους δυο τυχερούς επιβάτες στην καμπίνα της. Η

Η πρώτη Aston Martin DB12 πουλήθηκε 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τη μάχη κατά του AIDS (φωτογραφίες)

Έχουν περάσει μόνο λίγα 24ωρα από την πρεμιέρα της νέας Aston Martin DB12 και ήδη η πρώτη πουλήθηκε στο αξιοσέβαστο

Τούμπαρε μια Lamborghini Aventador

Τον κόσμο ανάποδα είδε μια κίτρινη Lamborghini Aventador, όταν μετά από σύγκρουση ανετράπη σε δρόμο της Σιγκαπούρης. Στο εν λόγω