Breaking News
Volkswagen ID. Polo: Ηλεκτρικό, γρήγορο και αυθεντικό GTI
Η Volkswagen παρουσίασε το νέο ID. Polo GTI, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην 50χρονη ιστορία
...Tesla Model 3 με 610.000 χλμ. – Πόση αυτονομία δίνει πλέον η μπαταρία του (βίντεο)
Η διάρκεια ζωής των μπαταριών παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα γύρω από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
...Αυτή η ηλεκτρική i5 έφερε ένα νέο ρεκόρ στην BMW
Η BMW πέρασε ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο στην πορεία της προς την ηλεκτροκίνηση, κατασκευάζοντας το 2.000.000οστό
...Η Opel ετοιμάζει νέο ηλεκτρικό SUV με την κινέζικη Leapmotor
Η Opel αποκάλυψε τα σχέδιά της για ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό SUV της C κατηγορίας, το οποίο
...Nissan: Το glow up του ηλεκτρικού Ariya
Το Nissan Ariya δέχτηκε στοχευμένες αναβαθμίσεις που δεν αλλάζουν τον χαρακτήρα του, αλλά τον εξελίσσουν ουσιαστικά.
...Opel Corsa GSE: Ηλεκτρική αστραπή – Επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 5,5 δευτ.
Η Opel επιστρέφει δυναμικά εκεί όπου έχτισε ένα θρύλο, στα μικρά hot hatch. Μόνο που αυτή
...
Πρόσληψη στο Δήμο Θεσσαλονίκης για δυο ηλεκτρικά Nissan Leaf
Δυο νέες «προσλήψεις» έγιναν στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ο οποίος αναζητούσε «υπαλλήλους» με οικολογική συνείδηση που θα σέβονται και δε θα ρυπαίνουν καθόλου το περιβάλλον.
Τα προσόντα για τις θέσεις αυτές πληρούσαν τα δυο αμιγώς ηλεκτροκίνητα Nissan Leaf που βλέπετε στις φωτογραφίες, τα οποία αγοράστηκαν μέσω χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ. Στόχος τους είναι να ενισχύσουν την περιβαλλοντική στρατηγική του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της μετάβασής σε πιο «πράσινες» πρακτικές μετακίνησης και διαχείρισης.
Διαβάστε επίσης: Τεράστια πλάκα έπεσε από τον ένατο όροφο σε Nissan X-Trail (video)
Παράλληλα θα προάγουν τη βιώσιμη κινητικότητα στη συνείδηση των υπαλλήλων και των δημοτών της συμπρωτεύουσας. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό ταξί στην Ελλάδα, το οποίο επίσης είναι Nissan Leaf.
Το ιαπωνικό μοντέλο που κινείται αθόρυβα και αποκλειστικά με χρήση ηλεκτρικής ενέργειας διατίθεται στη χώρα μας από 27.500 ευρώ (με τη μπαταρία των 40 kWh) με όφελος κρατικής επιδότησης και απόσυρσης παλιού οχήματος.
Related Articles
Η Audi βάζει στην πρίζα ένα νέο supercar
Ένα νέο ηλεκτροκίνητο supercar, ονόματι PB18 E-Tron, έχει ετοιμάσει η Audi και μας δίνει μια πρώτη γεύση από αυτό με
Δε φαντάζεστε τι κοινό έχει το Rivian R1T με τα τανκς (video)
Αν έχετε πραγματοποιήσει τη στρατιωτική σας θητεία στο σώμα των τεθωρακισμένων, μάλλον θα γνωρίζετε ότι ένα τανκ μπορεί να περιστρέφεται
Μικρό τερατάκι ετών 49! Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της Fiat
Συνήθως τα ιστορικά μοντέλα διακρίνονται για την ομορφιά και τη φινέτσα τους, κάτι που όμως δεν ισχύει για το Fiat X1/23.


